Εθνική Πόλο: Το έχουν «τερματίσει» οι διεθνείς – Η νέα μνημειώδης πρωτοβουλία τους

Κάποιες φορές τα λόγια φαίνονται λίγα μπροστά στο μέγεθος των πράξεων. Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χώρα μας, με τον πύρινο κλοιό στον οποίο έχει περιέλθει τις τελευταίες ημέρες, εμφανίζεται η Εθνική Πόλο των ανδρών για να δείξει τον δρόμο της πλήρους ενσυναίσθησης και ανθρωπιάς.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και το πριμ ύψους 200.000 ευρώ του κ. Μαρινάκη, γνωστοποιείται η πρωτοβουλία των διεθνών να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (ήτοι 100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φουντούλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ