«Έσπασε καρδιές» το τελευταίο 1’ του αγώνα «Αιξωνή – Βουλιαγμένη» – Βίντεο

Έχουμε πει πολλάκις ότι όσο το πρωτάθλημα της Β΄Ανδρών στην Εσκανά πλησιάζει στο τέλος του, η εικόνα των ομάδων στο παρκέ δεν μπορεί να στηριχθεί σε θεωρίες και εικασίες.

Η πράξη άλλωστε αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και βάσει αυτής λοιπόν, δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από το πάθος που κυριάρχησε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Αιξωνής και της Βουλιαγμένης.

Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την τύχη να ντύνουν με τα χρώματα της ομάδας τους, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, του οποίου τα screen (χωρίς παρεξήγηση) σε 45 και κορυφή στην πρώτη φάση του  βίντεο είναι αδιανόητα για αυτό το επίπεδο. Τι εννοοούμε. Το λύγισμα και η επιμονή για να πάρει καλή και ευνοϊκή θέση στο post είναι αξιοσημείωτα, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της ιστορίας του και του παρόντος του. Αυτό το screen, το παίρνουν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της Βουλιαγμένης και το δείχνουν στα παιδιά.

Δύσκολο το καλάθι που πέτυχε ο ψηλός της ομάδας, αλλά ο «10» των φιλοξενουμένων δεν έπρεπε να κόψει στην πλευρά της δυνατής, καθώς φόρτωσε τον Γλυνιαδάκη με έναν ακόμη αντίπαλο. Εκεί, ανοίγουμε και αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο.

Στην επόμενη φάση, η επίθεση της Αιξωνής είναι άλλου επιπέδου, αφού το play εκτελείται άψογα και η μπάλα δεν κολάει σε κανέναν αθλητή. Εξαιρετικό διάβασμα του Μαραγκόπουλου, στον οποίο και ανήκει το μισό καλάθι.

Στην τελευταία φάση, το rebound αναδεικνύει τη πολύπλευρη σημασία του…

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ