Εσκανά – Β΄Ανδρών: Πονηρά παιχνίδια υπό την απειλή των «λασπόνερων»

Μέρα βροχερή η σημερινή και οι ομάδες ετοιμάζονται για τις σημερινές τους μάχες στα γήπεδα της Εσκανά, προκειμένου να αποφύγουν τα «λασπόνερα» των απωλειών!

Στη γενική της εικόνα, η αγωνιστική έχει περίεργο χαρακτήρα, αφού οι «ναρκαλιευτές» είναι παντού και οι ανυποψίαστοι θα το πληρώσουν.

Το πρόγραμμα

Η Αρμενική έχει πονηρή έξοδο στην Καλλιθέα που άλλαξε προπονητή και σίγουρα η συγκέντρωση θα είναι υψηλότερη για να κερδηθεί η εμπιστοσύνη. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να δείξουν αν πήραν το μάθημά τους από την ξώφαλτση σφαλιάρα της Βουλιαγμένης.

Ενδιαφέρον το παιχνίδι στο Μοσχάτου μεταξύ Απόλλωνα και Ερμή. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να αποφεύγουν τις παγίδες και λογικά δεν θα γκελάρουν. Η αποστολή του Απόλλωνα είναι δύσκολη αλλά και γοητευτική, αφού η ψυχολογία τους σε περίπτωση νίκης θα δώσει ελπίδα στην απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Προοδευτική έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο με την Ακαδημία. Το ενδιαφέρον έγκειται στο διαφορετικό αγωνιστικού προφίλ των δύο ομάδων, με τους δεύτερους απόψε να επενδύουν ακόμη περισσότερο στο ανοιχτό γήπεδο και το transition, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι έχουν μια αδυναμία στο set παιχνίδι, που είναι και το καλό τους στοιχείο, με βάση το ποιοτικό τους έμψυχο δυναμικό.

Η Πέραμος παίζει τελικό απόψε στους Κυριάρχους, οι οποίοι θα πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους από εδώ και πέρα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το περιθώριο της ήττας, γιατί μπαίνουν σε περιπέτειες. Η Δάφνη πρέπει να χαμογελάει και αν απόψε χάσει, τα σύννεφα θα πυκνώσουν. Φαβροί για λόγους επιβίωσης.

Ματσάρα στο στολίδι του ΔΑΚ, μεταξύ Αιξωνής και Βάρης. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε μαθηματικά την πεντάδα και αν χάσουν απόψε, η σκέψη αυτή θα χαθεί στα λόγια του αέρα. Η Βάρη από την άλλη πλευρά, θα έχει την ευκαιρία να ανέβει βαθμολογικά, λόγω του αγώνα της Προοδευτικής με την Ακαδημία και να εκμεταλλευτεί την όποια ήττα.

Τέλος, η Βουλιαγμένη παίζει την ζωή της και αυτό που στερήθηκε στην Αρμενική  καλείται να το πάρει πίσω απόψε. Δύσκολη αντίπαλος όμως και η Τερψιθέα, που θα βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Βαθμολογία

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ