Εσκανά: «Σβήνουν» τα Ταταύλα – Γιατί αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ ΑΟ Ταταύλα το τελευταίο διάστημα. Αρκετές φωνές έκαναν λόγο για ένα δυσοίωνο μέλλον του τμήματος που έφτανε μέχρι και τον αφανισμό του.

Το «The Momentum.gr» θέλοντας να επιβεβαιώσει την εν λόγω φημολογία, ήρθε σε επικοινωνία με την «ψυχή» του τμήματος, τον κ. Γιάννη Μαράντη, ο οποίος εκτελούσε χρέη υπευθύνου για 12 χρόνια.

Ο κ. Μαράντης λοιπόν δεν αρνήθηκε την δυσάρεστη αυτή είδηση, γνωστοποιώντας την αναστολή του τμήματος μπάσκετ. «H ύφεση στην επένδυση χρόνου για εθελοντική προσφορά και την οικονομική ευρωστία» είναι οι δυο βασικοί παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή την εξέλιξη, επισημαίνει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Σε ελεύθερη μετάφραση, το τμήμα μπάσκετ αναστέλλει τη λειτουργία του σε όλο του το φάσμα και η επόμενη μέρα (όποτε επανεξεταστεί) θα έχει για αφετηρία το γ΄τοπικό.

Τέλος, σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o κ. Μαράντης ευχαριστεί γονείς και αθλητές που επέλεξαν τα Ταταύλα όλα αυτά τα χρόνια.

Το δελτίο Τύπου του συλλόγου

«Οι δύσκολες αποφάσεις χρειάζονται θάρρος κι ειλικρίνεια.

Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πέραν όλων των άλλων παραμέτρων υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες πάνω στους οποίους στηρίζεται η λειτουργία και η βιωσιμότητα ενός τμήματος.

Στην παρουσία ανθρώπων, που καλούνται να επενδύσουν χρόνο με την συνεχή εθελοντική προσφορά τους και την οικονομική ευρωστία του τμήματος.

Στην παρούσα φάση κι οι δύο αυτοί παράγοντες βρίσκονται σε ύφεση όσον αφορά το τμήμα της καλαθοσφαίρισης, του οποίου η προοπτική διατήρησης, θα επιφέρει στο σύνολο του ομίλου και των αθλημάτων που προάγονται από τον αυτόν, επιπλέον δυσκολίες.

Επομένως και για τον λόγο διατήρησης της οντότητας, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ σε όλο το φάσμα του κι η επανεξέταση λειτουργίας του, σε νεότερο χρόνο στο εγγύς μέλλον.

Η διοίκηση του Ομίλου θέλει να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς. Αθλητές (όλων των ηλικιών) και γονείς, οι οποίοι μας τίμησαν με την επιλογή τους, τους προπονητές που πιστεύουμε ότι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς κι όλους όσοι ήταν κοντά στο τμήμα, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους, με την συνεχή εθελοντική παρουσία, προσφορά και βοήθεια στην λειτουργία του τμήματος.

Τέλος και έχοντας στο μυαλό ότι όταν ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει, παραμένουμε σε εγρήγορση για τις μελλοντικές εξελίξεις.

Εκ του Δ.Σ. του Α.Ο. Ταταύλα Κωνσταντινουπόλεως»

ΥΓ: Ανοίγει η βεντάλια των κατηγοριών, αφού είναι πλέον πιθανόν ο πρώτος επιλαχών από την Γ΄Εσκανά να πάρει τη θέση της ομάδας στην Β. Περισσότερα νέα εντός των επόμενων 24ωρων.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ