ΕΣΚΑΝΑ και πρωταθλήματα – Τα δεδομένα που ισχύουν – Τι θα γίνει με τους φιλάθλους

Μπήκαμε στον Ιούλιο και είναι πραγματικό άξιο απορίας αν αντιλαμβανόμαστε την ταχύτητα του χρόνου και πώς αυτός συμπυκνώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού.

Και επειδή η θετική σκέψη είναι απαραίτητη για να ζούμε, πάμε να εξετάσουμε το αθλητικό μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ, ευελπιστώντας ότι το 2022 θα υπάρξει μπασκετικός επίλογος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τα πρωταθλήματα της Ένωσης. Σίγουρα, τα «τερτίπια» των μεταλλάξεων του κορωνοϊού αλλά και η συγκυρία της φαιδρής κατάστασης με τις εκλογές της ΕΟΚ έχουν συνθέσει ένα δίπολο τρελής αβεβαιότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, το The Momentum.gr ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της ΕΣΚΑΝΑ, προκειμένου να μας δώσουν λίγο «κλίμα» και να δούμε που βρισκόμαστε.

Τα δεδομένα

Η κατάσταση που επικρατεί στον Ομοσπονδία έχει δημιουργήσει μια αβεβαιότητα. Χωρίς λοιπόν διοίκηση, είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα πράγματα, υπογράμμισε στο «The Momentum», άνθρωπος της Ένωσης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι εντός του μηνός θα βγουν οι προκηρύξεις, ενώ η Ένωση σχεδιάζει να κάνει σύσκεψη προσεχώς, για να εξεταστούν όλα τα τρέχοντα θέματα.

Το πιο πιθανό σενάριο

Η γενική ιδέα που επικρατεί είναι ότι η λογική όλων των πρωταθλημάτων θα κινηθεί στη βάση των όσων ίσχυαν την περασμένη σεζόν. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι δραματικά. Οι κατηγορίες θα μείνουν αναλλοίωτες με τον ίδιο αριθμό ομάδων, χωρίς αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής τους. Δηλαδή, δεν θα υπάρξουν play offs.

Η είδηση

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. «Ό,τι εφαρμόζει το κράτος, εφαρμόζει και η Ένωση».

Σε κάθε αγώνα (μετά τις 15/7) , θα υπάρχει υπεύθυνος COVID από την γηπεδούχο ομάδα και θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος, για την διεξαγωγή των αγώνων με ασφάλεια και προστασία.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ