Ερμής Αργυρούπολης: Τι «παίζει» με Πέττα – Σχεδόν κλεισμένες οι μεταγραφές

Μια από τις ομάδες που έχουν πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών της Εσκανά είναι αναμφισβήτητα ο Ερμής Αργυρούπολης. Η δεύτερη θέση, που είναι προϊόν καλής πορείας, αποτελεί εξαιρετική αιτία και αφορμή για περαιτέρω ενίσχυση  στο πλαίσιο των μεταγραφών του Δεκεμβρίου (Διαβάστε ΕΔΩ το καθεστώς)

Εδώ και πολύ καιρό, στα μπασκετικά «στενά» της Ένωσης  ακούγονται και διατυπώνονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτά είναι του Νίκου Πέττα, ενός παίκτη με τεράστια πείρα και χιλιόμετρα στα παρκέ όλων των εθνικών κατηγοριών.

Το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου η ενημέρωση να είναι πιστή και συνεπής στα πρότυπα της διασταύρωσης της εν λόγω είδησης. «Όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο» ήταν η λακωνική απάντηση που πήραμε στη συγκεκριμένη φημολογία.

Οι μεταγραφές

Παράλληλα, ο σύλλογος της Αργυρούπολης προχώρησε στην αποδέσμευση δύο αθλητών του. Πρόκειται για τους Κουτσουδάκη και Ανδρεαδάκη, οι οποίοι βρήκαν στέγη στον Ερμή Πειραιά.

Τέλος, οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον σύλλογο, έχουν βρεθεί και μια από αυτές είναι σχεδόν κλεισμένη και πιθανώς ανακοινώσιμη την προσεχή βδομάδα.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here