Εποχή Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Λούκα Μπάνκι, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να είναι ο διάδοχός του.

Ο Ιταλός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο της κακής σεζόν της ομάδας, που δεν κατάφερε να πείσει κανέναν με τις εμφανίσεις της. Ο αποκλεισμός από τον Προμηθέα στους τελικούς της Basket League, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Νέος τεχνικός της ομάδας ο φέρελπις και συνεχώς βελτιωμένος Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας προπονητής έπειτα από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ με θετικό απολογισμό, κάνει το level up με την ΑΕΚ.

Θα χρειαστούμε την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τον χρόνο για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και συμφωνήσει. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με σιγουριά είναι πως θα δώσουμε το 100% για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ο σύλλογος και να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε», ήταν το πρώτο σχόλιό του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Ένωση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας λέγοντας μεταξύ άλλωνότι: «Ο πρώτος στόχος είναι να δημιουργήσει η ομάδα έναν κορμό Ελλήνων, γιατί σε σχέση με τη δυναμική που έχει ο σύλλογος το ελληνικό στοιχείο δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε. Ο δεύτερος στόχος είναι η αξιοποίηση νέων παικτών. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ο τρίτος στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε κάθε διοργάνωση». ����U�.�

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here