Επιστροφή στην δράση για τα πρωταθλήματα – Παράταση μεταγραφών

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης  αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται  αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2.

H δική μας εκτίμηση

Σε χθεσινή μας αναφορά και εικασία (διαβάστε ΕΔΩ), με αφορμή τις εισηγήσεις της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για παράταση των μέτρων, θεωρήσαμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα ενταχθεί στην ομπρέλα της νέας αυτής κατάστασης.

Σε σημερινή μας όμως πρωινή ενημέρωση που είχαμε με ανθρώπους της ΕΟΚ, δεν ασπάστηκαν την δική μας εικασία, εκφράζοντας την σιγουριά τους ότι τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά χωρίς περαιτέρω παράταση. Και εν τέλει, με την προαναφερθείσα ανακοίνωσή τους, επιβεβαιώθηκε η θέση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here