Ένα φως στους αφανείς ήρωες

Είθισται στην πλειοψηφία των ομάδων του ομαδικού αθλητισμού, η προσοχή να στρέφεται στους προπονητές και τους αθλητές. Ωστόσο, λησμονείται σε μεγάλο βαθμό ο κομβικός ρόλος που επιτελούν οι έφοροι και όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι τρέχουν για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ενσαρκώνει ο κ. Χρήστος Γκόλιας, έφορος του ιστορικού σωματείου του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Είναι ο άγρυπνος φρουρός της ομάδας που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ προπονητικού επιτελείου και παικτών για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Τη φετινή χρονιά, η ομάδα του Πανελληνίου συνεχίζει την ανοδική της πορεία, με ξεκάθαρο στόχο την τον προβιβασμό στην Α’ Εσκα. Ο κ. Γκόλιας λιτά και περιεκτικά δίνει το στίγμα της σεζόν που είναι ήδη σε εξέλιξη περιγράφοντας το μέταλλο με το οποίο δομείται το σύνολο του ιστορικού.

«H ομάδα μετά τις δυο ανόδους σε δυο χρόνια με πολλή δουλειά και μεράκι έχει ένα στόχο και φέτος !!Την άνοδο στην Α Εσκα !! Η προσπάθεια δεν θα σταματήσει μέχρι να δούμε την ομάδα της καρδιάς μας στις Εθνικές κατηγορίες. Εκεί δηλαδή που ανήκει» .

2/2 για την ομάδα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα. Αυτή τη φορά επί του ΑΟ Λαγονησίου με σκορ 52-42.

(Λημναίος -Καπετανάκης ): Τσάτσας,Καπινιάρης 14(1),Λέκκας2,Παπανίκος,Τσακαλάκης ,Σκόνδρας,Αθανασόπουλος 11,Κατιάκος 16,Θανάτης,Κουμουνδούρος 4,Αρναουτάκης,Κορρές 5(1).

Φωτογραφίες από τη χθσινή αναμέτρηση:

ΥΓ: Σίγουρα ο κ. Χρήστος δεν θα ήθελε να πάρει τόση μεγάλη έκταση η συνεισφορά του και η προσοχή να στραφεί στα παιδιά που τόσο αγαπά. Όταν όμως και ο γραφών έχει ζήσει από κοντά όλη αυτή την ανιδιοτελή αγάπη, τα λόγια περισσεύουν και θα πάρει το σουτ στον αιφνιδιασμό!

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ