Δεν έγινε ο «γάμος» στην Αργυρούπολη

Δεν προχώρησε τελικώς η πολυσυζητημένη μπασκετική συγχώνευση του Ερμή Αργυρούπολης με τον ΑΟΝΑ. Τα δύο αθλητικά σωματεία είχαν ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες τις προεργασίες για το συγκεκριμένο βήμα, αλλά στην τελευταία κυριολεκτικά στροφή αυτού του σχεδιασμού, η ιδέα δεν μετουσιώθηκε σε πράξη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Τhe Momentum.gr, οι δύο σύλλογοι θα πορευτούν ανεξάρτητοι με τους σχεδιασμούς τους ήδη να καταστρώνονται.

Όπως είναι γνωστό, την περασμένη εβδομάδα ο τέως προπονητής του Ερμή Αργυρούπολης, Τάκης Καλαντζής γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα του αντρικού τμήματος (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό θέμα).

Ο σύλλογος της Αργυρούπολης βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση νέου προπονητή, με τις υποψηφιότητες να είναι μάλιστα αρκετές. Κάποιες βέβαια εξ’ αυτών έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αλλά τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο.

Ήδη η διοίκηση του συλλόγου αξιολογεί τις επιλογές της, προκειμένου να διερευνήσει προθέσεις και να πάρει την τελική της απόφαση, για να τρέξει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here