Χώρισαν οι δρόμοι Κούρου και προπονητή – «Όταν αυτό που κάνω δεν με ικανοποιεί, αποχωρώ»

Τέλος στη συνεργασία μεταξύ Κούρου Αναβύσσου (Β΄ΕΣΚΑ – 1ος Όμιλος) και του coach Δημήτρη Κουκουζέλη μπήκε πριν λίγες μέρες, κατόπιν δημόσιας τοποθέτησης του coach.

Όπως εξηγεί, ο κ. Κουκουζέλης, η εν λόγω εξέλιξη ήταν μονόδρομος, από τη στιγμή, που «δεν υπήρχε ικανοποίηση σε αυτό που ο ίδιος ασκούσε». Μεταξύ άλλων, διευκρινίζει ότι σε οικονομικό επίπεδο, η στάση του συλλόγου ήταν συνεπής κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας.

Η δήλωση του coach

«Σας ενημερώνω ότι από το Σάββατο 21-1-2023, διεκόπη η συνεργασία του με το σωματείο ΑΕΣΑΦ Κούρος. Ήταν προσωπική μου επιλογή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου.

Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, την προπονητική την ασκώ από μεράκι προσφέροντας στις επόμενες γενεές όσων έχω αποκομίσει από την ενασχόληση μου με το άθλημα, πλέον των τριών δεκαετιών.

Όταν αυτό που κάνω δεν με ικανοποιεί, σε σημείο που να γίνεται και επιζήμιο, έχοντας οι συνθήκες μεταβληθεί παρακλεινοντας των στόχων, τότε δεν βλέπω τους λόγους που θα μπορούσα να συνεχίσω την συνεργασία.

Διευκρινίζω πως καμία οικονομική εκκρεμότητα δεν υφίσταται προς το πρόσωπό μου. Απεναντίας, εγώ οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση του Κούρου, ειδικά στον πρόεδρο Σπυρίδη Γιώργο, για την επιλογή, εμπιστοσύνη και στήριξη, όπου διετέλεσα επί 10 μήνες head coach στην ομάδα της Αναβύσσου.

ΥΣ: Η πρόσκαιρη μη ανησυχητική αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα της προηγούμενης Πέμπτης, απόρροια του στρες και αρνητικών γεγονότων καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αποτελεί ήδη παρελθόν.

Ευχαριστώ για το ειλικρινές ενδιαφέρον σας, με τιμή

Κουκουζέλης Α. Δημήτριος».

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ