Χωρά αμφισβήτηση η φλυαρία; Ο Mario «εξηγεί»

Θέμα των ημερών στην πράσινη επικαιρότητα είναι η αποδοχή ή μη της πρότασης του Παναθηναϊκού στον Μάριο Χεζόνια. Διαβάζοντας το χρηματικό ποσό, που προσφέρει η ομάδα στον πρώην NBAer, γίνεται κατανοητό ότι δεν είναι μια απλή πρόταση, αλλά μια υπέρβαση, αναλογιζόμενοι το βάθος του πορτοφολιού της ομάδας.

Ο λόγος που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είναι η εξέταση του οικονομικού ποσού, αλλά το αίτημα του παίκτη, καθώς ζήτησε παράταση για την οριστική του απάντηση.

Όταν μιλάμε για πρωταθλητισμό και επαγγελματίες αθλητές, όλα τα υπόλοιπα πάνε στην άκρη. Δεν θα ορίσει κανένα μέσο ενημερωτικής φύσεως, αν είναι ορθή η απόφαση του κάθε παίκτη.

Η αύρα

Στην περίπτωση όμως του Χεζόνια, υπάρχει «θέμα» και γενικώς κλωτσάει στα αυτιά του καθενός, το ύφος της απάντησής του. Η άφιξή του στα ελληνικά εδάφη σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Κερασάκι γλυκό σε όλη αυτή την σχέση, η ειλικρινής επικοινωνιακή τάση του ίδιου του αθλητή για τα συναισθήματά του προς την ομάδα.

Οι δηλώσεις του ήταν βουτηγμένες στο συναίσθημα και το πάθος του ξεχείλιζε. Η αύρα που δημιούργησε ο ίδιος στην λογική ερώτηση της ανανέωσης, ήταν θετική προς τα συμφέροντα της ομάδας. Άφηνε να εννοηθεί, ότι το οικονομικό δεν θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στα κριτήρια της απόφασής του.

Η πραγματικότητα

Ωστόσο, η λογική της παράτασης που ζήτησε είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με το κλίμα που δημιούργησε ο ίδιος στο ευρύ κοινό. Γι’ αυτόν τον λόγο εξετάζουμε και ασκούμε κριτική στην στάση Χεζόνια.  Ωραία τα μεγάλα λόγια και οι εντυπώσεις αλλά να συμβαδίζουν σε ένα βαθμό, γιατί διαφορετικά δημιουργούν άπλετο χώρο αμφισβήτησης για την ειλικρίνειά τους

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ