«Χαστούκι» σε μπασκετική άνοδο στη Γ’ Εθνική

Τα όχι λένε οι σοφοί, φτιάχνουν καριέρες και όχι τα ναι. Σωστή η εν λόγω διατύπωση, η οποία κρύβει στοιχεία υπευθυνότητας, ενσυναίσθησης και ωριμότητας.

Τα πολλά οικονομικά προβλήματα και κυρίως η δύσκολη χορηγών αναγκάζουν πολλές ομάδες να σκέφτονται περισσότερες φορές το ενδεχόμενο να πάρουν γεύση από Εθνική κατηγορία. Στην ΕΣΚΑΣΕ, μετά την άρνηση της συμμετοχής στη Γ΄Εθνική του πρωταθλητή Λοκρού Αταλάντης, ο δεύτερος επιλαχών Άρης Θήβας είπε «όχι» στην πρόταση της ΕΟΚ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το stereabasket.gr

Το «όχι» στηρίχτηκε στις μη κατάλληλες οικονομικές εγγυήσεις του συλλόγου για τη στήριξη του φετινού μπασκετικού ταξιδιού.Μπράβο στην Θήβα, που βάζει για γνώμονα τη συνέπεια και την ψυχική ηρεμία για την τήρηση των συμφωνιών.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι φετινοί πολλοί πεσόντες στις εθνικές κατηγορίες και κυρίως στην Γ΄Εθνική, είναι πέρα για πέρα ανασταλτικός παράγοντας για συμμετοχή αμφίβολων σε πολλά επίπεδα συλλόγων και εκπροσώπων του αθλητισμού.

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ