Αυτοκτόνησε η Αιξωνή, ο Πήγασος πέθανε με τα τρίποντα και τον Φοίνικα τον βάρ(εσαν)

Επιβεβαιώθηκε η αγωνιστική προσμονή μας για τα χθεσινά παιχνίδια Κυπέλλου της Εσκανα (διαβάστε ΕΔΩ τα αποτελέσματα). Όλες οι μάχες ήταν δυνατές και τώρα ακολουθεί η περισυλλογή για την εξαγωγή συμπερασμάτων αφού το παν δεν είναι τα αποτελέσματα αλλά η προσέγγιση των αγώνων.

Αιξωνή – Ευρυάλη

Η ματσάρα του κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα, επέβαλαν τον ρυθμό τους και οδήγησαν σε κακές επιλογές τους φιλοξενούμενους.  Στην επανάληψη η Ευρυάλη σοβαρεύτηκε και μπήκε στο παιχνίδι. Στενάχωρο για τους γηπεδούχους που δεν κράτησαν τη διαφορά των 19 πόντων, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρέπει να κρατήσουν (για να δουλέψουν) την κακή εισαγωγή τους στον αγώνα, με όπλο φυσικά την καλή ψυχολογία, αφού επέστρεψαν στη διεκδίκηση του αγώνα μετά την χαοτική διαφορά. Απολαυστικός αγώνας!

Πήγασος Κορυδαλλού – Βουλιαγμένη

Εξίσου ωραίος αγώνας, με τους γηπεδούχους να έχουν τραγικό ποσοστό στα 3ποντα (3/25) της τάξης του 12%. Πιο μετρημένη Βουλιαγμένη που πρέπει να δουλέψει τις βολές (9/21). Ο Πήγασος δεν ήταν στη μέρα του, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα είναι ανταγωνιστικοί για τους δικούς τους στόχους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄.

Βάρη – Φοίνικας Πειραιά

Σίγουρα, περιμέναμε αντίσταση των γηπεδούχων, αλλά όχι νίκη. Καθαρά και ειλικρινά. Κι όμως η Βάρη έδειξε τα δόντια της στον Φοίνικα, που κάνει χείριστη επίσημη πρώτη εμφάνιση, προοικονομώντας τον αγωνιστικό του δρόμο…

Φάρος – Ερμής Πειραιά

Αδιάφορο σε επίπεδο προσδοκιών παιχνίδι, με τον Ερμή να κάνει απλά το καθήκον του.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Φωτό: The Momentum.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ