Αράπης (Ν. Πέραμος): Μέλημά μας η επάνδρωση του αντρικού από τις ακαδημίες μας

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Β΄Εσκανά απόψε το βράδυ, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για μια ανταγωνιστική σεζόν με πολλούς υποψηφίους για πάνω στρώματα. Το «The Momentum.gr» θα παρακολουθεί διακριτικά τα δρώμενα και θα κάνει ποιοτικές «ενέσεις» εμφανίσεων με ρεπορτάζ και αναγνώσεις.

Λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ, ήρθαμε σε επικοινωνία με τον προπονητή της Νέας Περάμου, Κυριάκο Αράπη, προκειμένου να μας περιγράψει τη δική του οπτική στα πράγματα.

Coach, ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας;

Βασικό μέλημα του συλλόγου και δη του αντρικού είναι αποκλειστικά και μόνο η προώθηση των νέων παιδιών από τις ακαδημίες μας. Τα τμήματα υποδομών λειτουργούν σε άρτιο επίπεδο και εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα αμιγώς τοπική με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή.

Πόσο εύκολο είναι για μια ομάδα σαν τη Νέα Πέραμο να επανδρώσει ένα ανδρικό τμήμα;

Δεν είναι δύσκολο, καθώς η πόλη έχει μια ομάδα μπάσκετ. Η δουλειά στα τμήματα είναι μεθοδευμένη και η συνεργασία με τους προπονητές άρτια. Έχουμε σωστά προγράμματα και με βάση αυτά χτίζουμε την ομάδα του αύριο. Στην ανδρική ομάδα προωθούμε τα νεαρά παιδιά του συλλόγου και μάλιστα φέτος συμμετέχουν ένας 2008αρης και 2009αρης!

Αυτή η φουρνιά είναι ελπιδοφόρα και εμείς από την πλευρά μας θα την στηρίξουμε εμπράκτως. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία ορισμένων παικτών, δημιουργούν ένα καλό μείγμα ομάδας για το σήμερα αλλά και το αύριο.

Ποιες είναι οι προβλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα;

Φέτος, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και δύσκολο. Υπάρχει ένα γκρουπ 6-7 ομάδων που θα κυνηγήσει τα play offs. Εμείς επιδιώκουμε την ανάδειξη των νέων παιδιών, την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και γιατί όχι ό,τι ακόμη καλύτερο προκύψει στην πορεία.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ