Απόλλων Πειραιά Μοσχάτου: Μπασκετικοί «μετανάστες» στην πόλη τους

Είναι από τις ιστορίες που τις ακούς και αναρωτιέσαι αν πρέπει να τις πάρεις στα σοβαρά και να τρελαθείς τελείως. Προφανώς και το περιεχόμενο του σημερινού άρθρου είναι σοβαρό, αλλά συνάμα φαιδρό και αντιπροσωπευτικό αναβλητικών νοοτροπιών.

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2023 στο γήπεδο του Μοσχάτου (Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας ΟΣΚ, Ποσειδώνος 61-63), που αγωνίζεται ο Απόλλων Πειραιά Μοσχάτου, η μια μπασκέτα παρουσίασε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα, με αποτέλεσμα να κρίνεται ακατάλληλη και να αναζητά επισκευή.

Άνθρωποι του Δήμου της πόλης διαβεβαίωσαν την ομάδα ότι το πρόβλημα θα λυθεί την προσεχή εβδομάδα (εκείνη του 2023). ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, η προβληματική μπασκέτα κοσμεί το γήπεδο….

Οι συνέπειες

Γίνεται αντιληπτό ότι η μη αποκατάσταση του προβλήματος έχει επιφέρει τεράστιες δυσλειτουργίες στον σύλλογο και τα τμήματά του.

Αρχικά, για προπόνηση διπλού, ούτε για αστείο. Η ομάδα προπονείται στο μισό γήπεδο και γίνεται αντιληπτό ότι καταστάσεις αγώνα με αμυντικό και επιθετικό transition είναι αναμνήσεις.

Το παιδικό τμήμα της ομάδας και οι εντός έδρας αγώνες του διεξάγονται στο ανοικτό, δηλαδή outdoor!

Οι εντός έδρας αγώνες των ανδρών γίνονται στο κλειστό του Μοσχάτου (που αγωνίζεται η Ελευθερία) χωρίς κάποια διαθέσιμη προπονητική ώρα.

To sum up

Αλήθεια τώρα. Είναι σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος από πλευράς Δήμου; Κοντεύουμε Πάσχα και δεν μπορεί να φτιαχτεί μια μπασκέτα; Μια αστοχία στον σχεδιασμό για μερικές εβδομάδες, να θεωρηθεί ανθρώπινη. Όταν όμως οι εβδομάδες γίνονται μήνες και μετά επίλογος αγωνιστικής σεζόν, αναγνωρίζεται το μέγεθος του ενδιαφέροντος που πνίγεται στις υποσχέσεις της πλάκας.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ