Ανοίγει η αυλαία και στην Β’ Εσκανά

Την πρώτη βουτιά τους στην «θάλασσα» του πρωταθλήματος της Β΄ Εσκανά θα κάνουν σήμερα τα σωματεία της εν λόγω κατηγορίας.Μετά την έναρξη της Α΄κατηγορίας, σειρά παίρνουν οι ομάδες της Β’, στην οποία ο ανταγωνισμός είναι εξίσου μεγάλος.

Διάφορα σενάρια περί φαβορί για άνοδο και υποβιβασμό, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται από σήμερα σιγά –σιγά.

Με αφορμή την όλη αυτή καθυστέρηση στην επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με τους προπονητές των ομάδων ΑΟ Βάρης «Ο Αναγυρούς» και Φιλίας Περάματος για την πρώτη «πάσα» στο πρωτάθλημα.

Ειδικότεροι, οι coaches Μ. Παπαδόπουλος και Θ. Μεϊμάρογλου στέλνουν ένα κοινωνικό μήνυμα ενόψει της νέας αυτής χρονιάς στον χώρο του αθλητισμού και δη του μπάσκετ.

Μάνος Παπαδόπουλος

«Εύχομαι η νέα αθλητική σεζόν, απλά να ολοκληρωθεί. Μια ευχή, τόσο περίεργη, στο άκουσμα της. Ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες όλοι μας με την πανδημία. Η νέα πραγματικότητα μας διδάσκει ή ορθότερα μας υπενθυμίζει κάτι που πάντα προσπερνούσαμε…Να ζούμε την κάθε στιγμή τόσο δυνατά και αληθινά ,σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα ήθελα λοιπόν όλοι μας να ζήσουμε και να ευχαριστηθούμε την κάθε αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, με πάθος και ένταση, σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια».

Θεολόγος Μεϊμάρογλου

«Καλή αρχή σε όλους τους αθλητές και στα σωματεία. Μπαίνοντας σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, κάποια πράγματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και προτεραιότητά έχει η υγεία και η υπευθυνότητα, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

 Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της Β Εσκανά, το οποίο ξεκινάει σήμερα, να πούμε ότι είναι κρίμα για τον κόσμο που δεν μπορεί να το παρακολουθήσει από κοντά. Θα είναι μια πολύ ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα σεζόν, με μπάσκετ επιπέδου, κυρίως λόγω των αθλητών που αποφάσισαν να κοσμήσουν το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε όλοι μαζί και μέσω του «Τhe momentum» να μεταφέρουμε στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα  της κατηγορίας, έστω και μια γεύση από αυτά που συμβαίνουν κάθε Πέμπτη στα γήπεδα. Καλή αρχή, από την οικογένεια της Βάρης».

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here