«Αν δίναμε ότι ζητούσαν θα… πηγαίναμε φυλακή»

Στα τρέχοντα θέμα της ομάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, αναλύοντας το νοικοκυρεμένο σκεπτικό των επιλογών του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε τα όσα είπε για τους Μαργαρίτη, Κακλαμανάκη και Τσαλμπούρη, τονίζοντας ότι η αιτία της μη παρουσίας τους στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ ήταν οικονομική.  «Αν δίναμε ότι ζητούσαν θα… πηγαίναμε φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο είναι η εξυγίανση. Και εμείς διψάμε για το καλύτερο. Φέτος όλες οι ομάδες πήραν κάποια χρήματα από το στοίχημα. Όσες δεν είχαν χρέη ανέβασαν το μπάτζετ, εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα δώσουμε όλα στην ομάδα. Πέρσι είπαμε θα χρειαστεί μία τριετία. Φέτος έχουμε τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους και δεν είχαμε κάποια έσοδα που υπολογίσαμε. Κάθε μήνα δίνουμε ένα μπάτζετ στην εφορία για τα παλιά και τα τρέχοντα. Πραγματικά πληρώνουμε δύο ομάδες. Αν δεν τα είχαμε θα… πετούσαμε. Πρέπει, όμως, να είμαστε τυπικοί γιατί δεν θα μπορούμε να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα» συμπλήρωσε.

Για την συνήθειά του να κάθεται στον πάγκο: «Θα το διατηρήσω να κάθομαι στον πάγκο. Εγώ δεν είμαι σαν τους άλλους προέδρους. Δεν κοιτάω τι κάνουν οι άλλοι, εγώ κάνω αυτό που αισθάνομαι και νομίζω ότι είναι σωστό.

Για τον Μάντζαρη: «Απλώς χρειαζόταν λίγο χρόνο για να μαζέψει τα πράγματά του. Είχαμε κάνει αρχικά μία πρόταση για μικρότερο χρονικό διάστημα και δεν την δέχθηκε ο παίκτης. Αποφασίσαμε να την κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι δέχθηκε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here