«Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος, είμαστε πρωταθλητές»

Μεθυσμένη πολιτεία είναι η Νέα Κίος, μετά την ιστορική άνοδο της ομάδας στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών και της Γ΄Εθνικής για τη νέα αγωνιστική περίοδο (δείτε ΕΔΩ).

Σε αυτή την λεκτική μέθη είναι βουτηγμένος και ο αρχιτέκτονας της εν λόγω επιτυχίας, κ. Νάσος Μιχαλόπουλος. Ο νεαρός τεχνικός σε ανάρτησή του στο facebook κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς, ευχαριστώντας συγκεκριμένους ανθρώπους για το μπασκετικό παρόν του συλλόγου.

«Ούφ! Δύο μέρες γράφω και σβήνω! Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, που ακολούθησαν πιστά το πλάνο 9 μήνες,με πίστεψαν και έκαναν τη δουλειά μου ευκολότερη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, Χρήστο Μπουνο και Paris Liritis που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν.Για τον κόσμο το ευχαριστώ δεν είναι αρκετό. Από την αρχή δίπλα μας με πίστη, φλόγα και δίψα. Να περπατάς στο δρόμο και να κρύβεσαι από ντροπή γιατί ξέρεις ότι θα ακούσεις θετικά σχόλια. Ούφ! Απίστευτα πράγματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην  διοίκηση που 9 μήνες έμεινε πιστή στο πλάνο της και δεν παρέκκλινε ούτε μια φορά! Με πίστεψε και πιστεύω να τους δικαίωσα! Μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην επιτυχία έχει και ο coach ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ και ο συνεργάτης του που τόσα χρόνια έθεσε τις βάσεις, για να φτάσουμε τώρα εδώ και να πανηγυρίζουμε. Τι άλλο να γράψω. Τα λόγια έχουν στερέψει. Σας περιμένουμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Να σηκώσουμε το κύπελλο που ανήκει σε όλους. Αν δεν κάνω σοβαρό λάθος ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ