«Άφιξη του καραβιού στο λιμάνι με αξιοπρέπεια»

Η περιγραφή των καταστάσεων που βιώνει ένας οργανισμός και αντιλαμβάνεται δευτερευόντως ο έξω κόσμος, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν βρίσκονται οι κατάλληλες λέξεις.

Ο coach Βαγγέλης Αγγέλου, είναι άριστος ή καλύτερα καθηγητής σε αυτή την συνθήκη. Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το φετινό της δύσκολο ταξίδι, με τον Έλληνα προπονητή να εξηγεί με ανάγλυφο τρόπο την εικόνα της ομάδας.

«Τελείωσε μια πολύ δύσκολη σεζόν για όλους όσοι προσπάθησαν να κρατήσουν το μπάσκετ ενεργό. Η δική μας ομάδα τηρουμένων των αναλογιών και των δυσκολιών έφερε το καράβι στο λιμάνι της αξιοπρέπειας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την ομάδα και να ευχηθούμε ότι όλα αυτά είναι η μικρή εικόνα.

Η μεγάλη είναι να έρθουν κοντά οι άνθρωποι που θα διαχειριστούν το μπάσκετ τις επόμενες χρονιές και να αντιπροσωπεύσουν την πεμπτουσία του αθλήματος, που είναι η αλληλεγγύη, ώστε να είναι μια ευχάριστη νότα για τους ανθρώπους που το παρακολουθούν. Aυτά που έρχονται στο περιβάλλον που υπάρχει είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και οικονομικά. Πρέπει να βρεθούν πυλώνες για να στηριχτεί το μπάσκετ. Η προπονητική ομάδα είναι το τέταρτο ή πέμπτο στάδιο, προηγούνται άλλα πράγματα».

Τέλος, για το Νίκο Ζήση, είπε: «Είναι μια πανευρωπαϊκή προσωπικότητα. Όταν ξεκίνησε ήταν σκόρερ και έγινε ο άνθρωπος που διαχειριζόταν προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο. Η συμβολή του ήταν πολύπλευρη, είναι ένας άνθρωπος με συναισθήματα και αρχές, προέρχεται από οικογένεια και φτιάχνει οικογένεια. Ήταν τιμή για όλους μας που συνεργαστήκαμε μαζί του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here