Α΄Ανδρών – Εσκανά: «Ανεπιθύμητος» ο Ιωνικός – Πότε θα λήξει το θέμα

Στην καρδιά του καλοκαιριού, το τρέχον διάστημα είναι αφιερωμένο και βουτηγμένο στην θάλασσα, τη ραστώνη και στα χειμωνιάτικα πλάνα.

Οι περισσότερες ομάδες έχουν φτιάξει τα ρόστερ τους, αλλά κάποιες ακόμα κινούνται στο άγνωστο για διαφορετικούς λόγους η καθεμία φυσικά.

Στην Εσκανά, οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων επισημοποιήθηκαν και εκκρεμούν οι καταληκτικές ημερομηνίες προκειμένου όλα τα σωματεία να σφραγίσουν την συμμετοχή τους.

Στην Α΄Ανδρών, μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Ιωνικού Νικαίας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε φάκελο για αίτημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», το εν λόγω σωματείο είναι κυριολεκτικά ανεπιθύμητο από τους ανταγωνιστές του, με ελάχιστες εξαιρέσεις!

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα, όλα είναι ανοιχτά και πραγματικά τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί, παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες είναι υπερ της ομάδας. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την άλλη βδομάδα πιθανώς. Μαζί με αυτό βέβαια, δεν θα ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο ρεπό στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν κάνει την εγγραφή στο Μητρώο και… έχουν βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ