Α΄Εσκανά: Δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει – Φωτό

Στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, οι ισορροπίες στις ομάδες καθορίζονται μεταξύ άλλων και από τις διαθέσεις των παικτών τους. Αναφερόμαστε στον χαρακτήρα και κυρίως στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων από τους τελευταίους, έτσι ώστε να δέσει το γλυκό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ Αρμενικής (Α΄Εσκανά) και Γιώργου Κυρίου. Οι δυο πλευρές το ήθελαν πολύ και παρά τις Σειρήνες, ο δεύτερος έκλεισε τα αυτιά του και άκουσε την καρδιά του, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «The Momentum.gr».

«Δεν υπάρχουν διλήμματα σε αυτά τα επίπεδα, όταν μια ομάδα πρεσβεύει ρομαντισμό, ήθος και τις γνήσιες αξίες του αθλητισμού. Για μένα προσωπικά, τα στοιχεία αυτά έχουν ειδικό βάρος στον τρόπο με τον οποίο αξιολογώ τα πράγματα. Τον χρόνο αυτό δέθηκα με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Η Αρμενική έχει κάνει έναν εξαιρετικό σχεδιασμό και το πλάνο τους, εκμηδένισαν κάθε μου δισταγμό, κάνοντας εύκολη την απόφασή μου. Με τη παραμονή κομβικών παιδιών – εξαιρετικών χαρακτήρων από το φετινό ρόστερ, είναι σίγουρο ότι θα πάμε για νέες κορυφές την προσεχή χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά ο αθλητής.

Σ.Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ