Εσκανά – Α΄Ανδρών: Πρεμιέρα του πρωταθλήματος – Τα φαβορί και οι ομάδες της 4αδας

Να’ μαστε και πάλι εδώ! Τέτοιες μέρες πέρυσι σχολιάζαμε το πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών  για ένα μαραθώνιο 30 αγώνων και σήμερα νέες λέξεις για την αγωνιστική σεζόν 2022-23. Είναι εντυπωσιακή η ταχύτητα του χρόνου και ακόμη μεγαλύτερος ο προβληματισμός για εκείνους που δεν δίνουν αξία στην κάθε μέρα και δεν μαθαίνουν από τα λάθη του παρελθόντος για να βελτιωθούν και να εξελιχθούν σαν άνθρωποι, παίκτες, προπονητές και παράγοντες!

Σε λίγες ώρες, ξεκινά το νέο πρωτάθλημα, που κατά τη δική μας γνώμη θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και ανταγωνιστικό σε σύγκριση με το περσινό. Προτού όμως, ξεκινήσουμε τις θεωρίες μας, ας κάνουμε μια εισαγωγή με το τραγούδι που θα έπρεπε να έχουν όλες οι γηπεδούχες ομάδες στη play list της προθέρμανσης!

Περί πρωταθλήματος

Όπως προείπαμε, το φετινό πρωτάθλημα έχει διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με το περσινό. Αρχικά, ομάδα σαν το Φοίνικα Πειραιά (θεωρητικά) δεν υπάρχει φέτος. Η υποψηφιότητα του τίτλου υποκύπτει στον πληθυντικό φέτος, με Ακαδημία Ελευσίνας και Ερμή Αργυρούπολης. Στη δική μας οπτική, η Ελευσίνα έχει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Επειδή όμως φέτος έχουμε play offs – (1-4, δείτε ΕΔΩ) άκρως τραγική η εν λόγω απόφαση της ΕΣΚΑΝΑ, που υποχρεώνει τον πρώτο της κανονικής διάρκειας να παζαρευτεί εκ νέου τον τίτλο – , ψάχνουμε τους άλλους δύο. Θεωρούμε ότι ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου έχει κάθε δικαίωμα να υπολογίζεται στην 4αδα αυτή , με τον 4ο της παρέας να παίζεται όλη την κανονική διάρκεια. Για τη θέση αυτή, δίνουμε προβάδισμα στην πονηρή Δραπετσώνα.

Τέλος, στα play out αναμένται μάχη μεγάλη, αλλά η φετινή Γ΄Εθνική (θα πέφτουν από τις 12 ομάδες, οι 6!) και η συμμετοχή των ομάδων του Πειραιά περιπλέκει πολύ τα πράγματα σχετικά με τους υποβιβασμούς. Θα το σχολιάσουμε στη διάρκεια της χρονιάς αναλυτικά και επισταμένα.

Προβλέψεις

Όπως είναι αντιληπτό, λόγω του ότι δεν έχουμε αγωνιστική εικόνα, θα ήταν υπερβολικό να προβλέψουμε αποτελέσματα και προσήματα τόσο νωρίς. Για τον λόγο αυτό θα περιοριστούμε σε θεωρητικές προσεγγίσεις μέχρι να αντιληφθούμε τις ομαδικές αξιώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακαδημία Ελευσίνας – Γλυφάδα

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη.

Ταταύλα – Δραπετσώνα

Νέα ομάδα οι γηπεδούχοι με διαφορετικά πρόσωπα κόντρα σε ένα σύνολο που έχει κρατήσει τον βασικό κορμό του και ξέρει να διεκδικεί αποτελέσματα.

Ηλεκτρούπολη – Τράχωνες

Ντέρμπι μεγάλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν θεωρητικό προβάδισμα αλλά όχι στο μέγεθος της περσινής σεζόν. Πολύ ανοιχτό παιχνίδι.

Ίκαρος Νέας Σμύρνης – Ρέντη

Παιχνίδι σε αχαρτογράφητα νερά!

Πέραμα – Ερμής Αργυρούπολης

Ανώτερος ο Ερμής από κάθε άποψη. Δύσκολα να μη φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα

ΑΟΝΑ – Αστέρας Αγ. Δημητρίου

Αυτό είναι το ματς της αγωνιστικής από κάθε άποψη και αυτό θα παρακολουθήσουμε απόψε!

Ευρυάλη – Πήγασος Κορυδαλού

Ο νικητής αποκτά προβάδισμα για την γρήγορη μάχη της παραμονής και ο χαμένος θα ζοριστεί.

Καλη χρονιά σε όλες της ομάδας με υγεία!

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ