Η απάντηση του Momentum στις κακές γλώσσες για την «μεταγραφή» Πέττα στον Ερμή

Η περίοδος των μεταγραφών είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία για όλους τους εμπλεκομένους.  Αγγίζει τους παίκτες, τους προπονητές, τους παράγοντες αλλά και το φίλαθλο κοινό που αγαπά την επικαιρότητα του αθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτής της συνθήκης, την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 24/12, το The Momentum.gr ασχολήθηκε με τα μεταγραφικά δεδομένα του Ερμή Αργυρούπολης, κάνοντας σχετική ανάρτηση με τίτλο «Ερμής Αργυρούπολης: Τι «παίζει» με Πέττα – Σχεδόν κλεισμένες οι μεταγραφές» (Διαβάστε ΕΔΩ).

Η αιτία του παρόντος άρθρου

Κεντρικό θέμα της είδησης ήταν το σενάριο της μεταγραφής του Νίκου Πέττα στον σύλλογο της Αργυρούπολης, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Λίγες ώρες μετά καθώς και μέρες, γίναμε αποδέκτες μηνυμάτων μέσω τρίτων, ότι γράφουμε ανακρίβειες και να προχωρήσουμε  στην αποδημοσίευση της εν λόγω είδησης!

Η δική μας ανάγνωση

Αρχικά, ουδέποτε είπαμε ότι ο έμπειρος αθλητής θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου και αγωνίζεται στην παρούσα φάση (Γ΄Εθνική). Επίσης, μιλώντας με ανθρώπους του Ερμή, ουδέποτε μας είπαν ότι ο παίκτης θα είναι μελλοντικά μέλος της ομάδας τους.

Είναι διαφορετικό πράγμα ένα φιλολογικό ενδιαφέρον ή ευσεβής πόθος, από μια ανακοίνωση. Επειδή, λοιπόν, εδώ και πολύ καιρό είχε βουίξει ο τόπος του μπάσκετ ότι ο κ. Πέττας θα φύγει από τον Ίκαρο, αναζητήσαμε τα ίχνη αληθείας αυτής της είδησης.

Και τέλος, αν φοβόμασταν να αναμετρηθούμε με τις κακές γλώσσες και την παραφιλολογία, δεν θα υπογράφαμε επώνυμα το άρθρο. Αυτές οι γραμμές δεν έχουν απολογητικό χαρακτήρα, αλλά επεξηγηματικό, γιατί κάποιες φορές η φαντασία τείνει να καταπιεί την πραγματικότητα. Αποκωδικοποιήστε τα μηνύματα στη σωστή τους βάση και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.  Τέλος, δίαυλος επικοινωνίας με την σελίδα υπάρχει. Οι θύρες της είναι πάντα ανοιχτές για τον καθένα.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ