Εσκανά: Ματσάρα στο ΣΕΦ για την Α΄Ανδρών – Οι απουσίες και τα «κλειδιά» της νίκης

Ημέρα Παρασκευή και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική για την Α΄ Ανδρών μεταξύ Ικάρου Ν. Σμύρνης και Φοίνικα Πειραιά διεξάγεται σήμερα (21.30) στο ΣΕΦ με αμείωτο ενδιαφέρον.

Στο τωρινό χρονικό momentum οι δύο ομάδες χρειάζονται διακαώς τη νίκη. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην παράταση από τους Τράχωνες και ο Φοίνικας ξεπέρασε χωρίς δυσκολία το εμπόδιο της Ευρυάλης την περασμένη αγωνιστική.

Τα δεδομένα των δύο ομάδων

Αρχικά, είναι σαφές ότι και οι δυο ομάδες έχουν ανοδικές βλέψεις και κυνηγούν το εισιτήριο στην Γ’ Εθνική. O Ίκαρος μετρά δύο ήττες και ο Φοίνικας μια. Το σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι και ο νικητής θα έχει στην τσέπη του ένα πολύ σπουδαίο ροζ φύλλο αγώνα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, σήμερα θα παραταχθούν με κομβικές απουσίες στο παρκέ του ΣΕΦ. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Καλαντζή και οι φιλοξενούμενοι των Τασσόπουλου και Χωματά.

Πρόβλεψη

Πολλές φορές οι απουσίες συσπειρώνουν μια ομάδα, καθώς το ένστικτο της επιβίωσης φέρνει στο προσκήνιο κρυμμένες αρετές της θέλησης των παικτών. Με όχημα λοιπόν αυτό το δεδομένο, σκιαγραφούμε τον χαρακτήρα της μπασκετικής αυτής συνάντησης, καθώς οποιαδήποτε πρόβλεψη θα θεωρηθεί μια θεωρητική προσέγγιση δίχως ουσία.

Είναι πραγματικά ένα απρόβλεπτο παιχνίδι με την καλή ψυχολογία και την δίψα να καθορίζουν τα σημερινά χαμόγελα.

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ