ΕΣΚΑ στο The Momentum για επιστροφή στην δράση: Δεν ισχύει τίποτα

Πριν σχεδόν ένα 24ωρο διαβάσαμε με μεγάλη έκπληξη το δημοσίευμα της διαδικτυακής ιστοσελίδας jumpshot.gr περί έναρξης των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ στα μέσα με τέλη Φεβρουαρίου.

Λόγω της πραγματικής αγάπης και σεβασμού για το άθλημα που υπηρετούμε μέσω του εν λόγω βήματος, το «The Momentum.gr» ήρθε σε επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα και Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, κ. Γ. Κομπορόζο, προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την συγκεκριμένη είδηση.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Αν η πολιτεία δεν δώσει κάποια εντολή και το ΟΚ για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα. Πρώτα λοιπόν η πολιτεία θα δώσει το πράσινο φως και μετά θα ξεκινήσουμε την διαδικασία για την εύρεση λύσεων στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν γίνεται να παίζουμε με τέτοια πράγματα» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του κ. Κομπορόζου.

Αντί επιλόγου

Μετά την προαναφερθείσα αποκατάσταση της αλήθειας, το «The Momentum.gr» θεωρεί πως καλό θα ήταν όσοι έχουν ένα παραπάνω βήμα για να επικοινωνούν διάφορες ειδήσεις του μπάσκετ, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί με τέτοια ζητήματα. Το παιχνίδι των εντυπώσεων για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα χωρίς έγκυρη πληροφόρηση, είναι επιεικώς φάουλ αντιαθλητικό.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ