Ραντεβού για όλα τα γούστα του θυμοειδούς

Ίσως ακουστεί περίεργο, αλλά η φετινή Basket League έχει αγωνιστικό ενδιαφέρον σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Δεν είναι κλισέ αυτό, αλλά προκύπτει κάθε φορά που καλούμαστε να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα της κάθε αγωνιστικής.

Σήμερα λοιπόν τα παιχνίδια έχουν τον χαρακτήρα της πρόκλησης, της περηφάνιας, των απαντήσεων αλλά και του αθλητικού εγωισμού. Μια ματιά στην επικαιρότητα των ομάδων και των προσώπων τους αρκεί.

Επί του προκειμένου λοιπόν, Ιωνικός και Άρης συναντώνται στην Αθήνα , με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και να παρουσιάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο σε σχέση με την αρχή της χρονιάς, που προσπαθούσαν να θυμίσουν κάτι σαν αμάδα. Από την άλλη ο συμπαθής Άρης, δεν έχει το απαραίτητο βάθος, αλλά είναι εξίσου ανταγωνιστικός.

Στη συνέχεια, το Μεσολόγγι υποδέχεται τον «πεινασμένο» Προμηθέα Πατρών, που καίγεται για νίκες. Ενδιαφέρουσα πραγματικά η εν λόγω αναμέτρηση.

Αργότερα, το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, που μετά την ανάληψη της τεχνικής του ηγεσίας από τον Άρη Λυκογιάννη έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση που αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Το Περιστέρι μετά την παρατεταμένη κακή αγωνιστική του εικόνα καλείται να αντιδράσει και να δώσει διαφορετικό τόνο στην πρεμιέρα του 2021.

Τέλος, το εντυπωσιακό Λαύριο θα αντιμετωπίσει εντός έδρα τον Παναθηναϊκό που στην Ευρωλίγκα είναι του ύψους ή του βάθους. Ωραίος αγώνας αναμένεται και θα έχει ενδιαφέρον η διαχείριση του coach Βόβορα στα πρόσωπα της ομάδας του. Θα δώσει ανάσες σε βασικά στελέχη της ομάδας ενόψει Ευρώπης ή θα ξεχαστεί αυτή η επιλογή που συχνά λέγεται για λόγους εντυπώσεων και όχι πραγματικής πρόθεσης;

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ