«Βροχή» τριπόντων στην Καλλιθέα

Πρεμιέρα για το μπάσκετ ανδρών της Α΄Εσκανά με τον Φοίνικα να μιμείται τις ομάδες του NBA και να μοιράζει σκορ και θέαμα, επικρατώντας του Πόλις Καλλιθέας με 114-62.

Προσεγγίζοντας όμως τις διαστάσεις του ρεαλισμού και της αλήθειας, το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διθυράμβους και αποθεώσεις. Δεν το επιτρέπει κάτι τέτοιο η αντίπαλη ομάδα, η οποία θα παλέψει για να σωθεί στην κατηγορία.

Αυτό όμως που δεν χωρά αμφισβήτηση και χρήζει επαίνων είναι η διάθεση των παικτών του Φοίνικα που μπήκαν με φόρα και ορμή στο γήπεδο. Από το 1’ μέχρι το τελευταίο, όλοι έδειξαν τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης για το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα πέτυχε 19/26 τρίποντα, κλέβοντας τη μοναδική λάμψη του NBA από τους Κάρι και Λεμπρόν!

Στην αντίπερα όχθη, αυτή του Πόλις Καλλιθέας, η ψυχή της ομάδας, Αχιλλέας Μπογδανίδης προχώρησε σε μια πολυ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δείχνοντας την αγάπη του για το άθλημα και την επόμενη μέρα της ομάδας του.

Ειδικότερα, έγραψε το εξής:

«1η εμφάνιση για το νέο πρωτάθλημα και η 20η πρεμιέρα μου με τα πρασινόμαυρα του Πόλις συνοδεύτηκε με άκρως απογοητευτική εμφάνιση, από άποψη τελικού αποτελέσματος, όμως λίγο πολύ γνωρίζαμε εκ των προτέρων που βρισκόμαστε ποιοτικά φέτος.

Παρόλα ταύτα θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε το παρών γιατί πάνω από όλα δημιουργούμε μια όμορφη παρέα μέσα και έξω από τα παρκέ. Τετάρτη όλοι προπόνηση να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε Αυτό που γεμίζει τις ψυχές μας.

Συγχαρητήρια στην υπερομάδα του Φοίνικα που δεν βρίσκω λόγο πως αυτή η ομάδα μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα φέτος».

Φωτογραφίες από τον αγώνα:

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Φωτογραφικό υλικό: Αλεξάνδρα Τόμπρα – Παναγιώτης Κάτσαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ