Προμηθέα… εσύ σούπερ σταρ!

Επιτέλους και άλλο φως.Έπειτα από την αισιόδοξη παρουσία του Ζώη Καράμπελα στην μπασκετική μας καθημερινότητα, έρχεται και ο Προμηθέας Πατρών να μας ζεστάνει για τα καλά.

ΠΑΝΑΞΙΑ πρόκριση της πατρινής ομάδας απέναντι στην μετριότατη ΑΕΚ που από την αρχή της χρονιάς επιβεβαίωσε το μαύρο επίλογο που θα διαγραφόταν.

Κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά για να αποτυπώσεις το μέγεθος της εκάστοτε επιτυχίας. Ωστόσο, το επίτευγμα του Προμηθέα είναι μοναδικό και το μελάνι που χύνεται για χάρη του, χαλάλι του!

Μια ομάδα που πριν από έξι χρόνια έδινε τα δικά της play off στην Ένωση της ΕΣΚΑΗ, προετοιμάζεται τώρα για να αντιμετωπίσει στους τελικούς της Α1, τον Παναθηναϊκό.

Η πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς η ανοδική πορεία της ομάδας είναι ασταμάτητη.

Πρόκειται περίτρανα για την επιβράβευση μιας ομάδας – πρότασης για το ελληνικό μπάσκετ. Ακαδημίες, γηπεδικές εγκαταστάσεις, οργάνωση, πλάνο και σχεδιασμός συνθέτουν το κάδρο της υγιούς ομάδας από την Πάτρα.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ δεν γίνεται να ξεθωριάσουν, αλλά μπορούν έστω και λίγο να ξεχαστούν και το μυαλό να πλημμυρίσει από εικόνες φωτεινές και αισιόδοξες.

Στο πρόσωπο του Προμηθέα συμβολίζεται η σωτηρία του ελληνικού μπάσκετ. Όσοι αγαπούν το άθλημα και θέλουν να ασχοληθούν με την εκπροσώπησή του από οποιαδήποτε έκφανσή του, ο χθεσινός θρίαμβος μπορεί να δώσει τροφή για σκέψη και για δράση.

Είναι αναγκαίος και ζωτικής σημασίας για το άθλημα, ο πολλαπλασιασμός του Προμηθέα στο μπάσκετ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ