Το «βιολάκι» της η Προοδευτική – «Ενέδωσε» στο φλερτ με την γκέλα η Αρμενική

Συναρπαστικό, αβέβαιο, και γεμάτο εκπλήξεις είναι το φετινό πρωτάθλημα της Β΄Ανδρών στην Εσκανά. Πριν το ξεκίνημα του β΄γύρου, είχαμε κάνει λόγο για ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα, η δυναμική του οποίου ενισχύεται από το εκτόπισμα των «από κάτω».

Ο Απόλλωνας Μοσχάτου το πιο τρανό παράδειγμα, καθώς έκανε «κηδεία» στην Αρμενική. Οι γηπεδούχοι φλέρταραν εδώ και πολύ καιρό με την ήττα και χθες τελικώς ενέδωσαν στο ασφυκτικό πρέσινγκ με αυτή τη συνθήκη. Η ήττα χαρακτηρίζεται κακή, διότι προήλθε από μη ανταγωνιστή της 5αδας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μαχητικότατοι και άξιοι συγχαρητηρίων για την επιμονή τους, ακόμα και όταν βρίσκονταν 9 πόντους πίσω 3’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Προοδευτική έκανε πράξη αυτό που αναμέναμε οι περισσότεροι. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ερμή (κάλυψε και τη διαφορά του α΄αγώνα) και πλέον η επόμενη βδομάδα θα δώσει φως στην πρωτιά. Φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, με διαδικτυακή κάλυψη και δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Στο δ΄ δεκάλεπτο κρίθηκαν όλα με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την παρατεταμένη δυστοκία του Ερμή.

Η Ακαδημία έκανε το καθήκον της απέναντι στους Κυρίαρχους, ενώ η Βάρη βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, εκτοπίζοντας και την Τερψιθέα, που χάνει έδαφος για τα play offs.

H Πέραμος έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Δάφνη και η ηρεμία επανήλθε στο στρατόπεδο των γηπεδούχων. Η Αιξωνή πήρε νίκη, που ταιριάζει στον χαρακτήρα της και το μπασκετικό της προφίλ κόντρα στην Αμφιάλη των 38 πόντων.

Τέλος, η Βουλιαγμένη ξεπέρασε το εμπόδιο της Καλλιθέας, στο δικό της must win παιχνίδι.

Αποτελέσματα και βαθμολογία

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ