Κιβωτός του Κόσμου: Αναβολή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής σε όλα τα τμήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου, μετά τα όσα έρχονται καθημερινώς στο φως της δημοσιότητας.

Το τμήμα μπάσκετ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από όλη αυτή την ιστορία, με αποτέλεσμα να αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των τμημάτων της ομάδας.

Zητήθηκε από την ΕΣΚΑ με σχετικό έγγραφο που εστάλη αρμοδίως η αναβολή όλων των επόμενων αγώνων που έχουν να δώσουν τόσο οι άνδρες, αρχής γενομένης από αυτόν με τον Ιωνικό ΝΦ την Πέμπτη (24/11, 22:00), όσο και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής (Εφηβικό, Παιδικό κλπ).

Eπισημαίνεται ότι το αίτημα της αναβολής αφορά την τρέχουσα αγωνιστική και μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «The Momentum.gr», η νέα διοίκηση θα πάρει τον χρόνο της αυτό το διάστημα, προκειμένου να αξιολογήσει τη συνέχιση ή μη της ομάδας στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Είναι ένα λειτουργικό κομμάτι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί η σημασία του με τις αποτρόπαιες καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών.

Όλα τα ζητήματα είναι ανοιχτά και τίποτε δεν μπορεί να διατυπωθεί με σχετική βεβαιότητα στην παρούσα φάση. Το σίγουρο είναι ότι οι κυρώσεις για την ομάδα σε περίπτωση που αιτηθεί αποχώρηση από το πρωτάθλημα, θα είναι μεγάλες.

Όχι όμως στον βαθμό τoυ σοκ που αισθανόμαστε όλοι από τις σοκαριστικές καταγγελίες που διαδέχονται η μια την άλλη.

Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ