Εσκανά – Β΄Ανδρών: Σπουδαίες νίκες για Αρμενική και Βάρη – Δεν λυγίζουν Ερμής Πειραιά και Ακαδημία

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα αγωνιστική ήταν η 5η στροφή του πρωταθλήματος της Β΄Ανδρών της Εσκανά, με την κορυφή να παραμένει αναλλοίωτη και την χαρά να αγνοείται για Αιξωνή, Κυρίαρχους και Απόλλωνα Πειραιά Μοσχάτου.

Τα αποτελέσματα

Η ανάγνωση

Ο Ερμής Πειραιά δυσκολεύτηκε να επικρατήσει επί των Κυρίαρχων, οι οποίοι ενδεχομένως να αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Η Ένωση Αρμενίων πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Προοδευτική ατενίζοντας το παρόν της στην κατηγορία με μεγαλύτερη ασφάλεια και αισιοδοξία. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τα πράγματα ζορίζουν αρκετά.

Στον Άλιμο, η τοπική Ακαδημία έκανε περίπατο και πραγματικά αρκετοί ήμασταν αυτοί που πιστέψαμε σε τυπογραφικό λάθος της Ένωσης με τους 28 πόντους της Δάφνης. Δεν έχουμε εικόνα για να εξηγήσουμε το «παιδικό» αυτό σκορ, αλλά τα εύσημα δεν αναιρούνται για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δείχνουν σοβαροί και δυνατοί.

Η Αιξωνή έβαλε δύσκολα στην Πέραμο, αλλά στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους. Η ομάδα τη Γλυφάδας έχει μπλέξει για τα καλά στο παιχνίδι του υποβιβασμού.

Η Αμφιάλη αντιστάθηκε, αλλά η Βάρη κέρδισε. Δύσκολη έδρα και το διπλό των νικητών ρεφάρει σε ένα βαθμό την ήττα από την Τερψιθέα.

Η τελευταία έστησε πανηγύρι απέναντι στην Καλλιθέα, η οποία δεν στρίβει με τίποτα και αποδεικνύει ότι τα μεγάλα λόγια και τα μπαμ θέλουν αντίστοιχη συνοδεία και εντός παρκέ.

Τέλος, η Βουλιαγμένη έκανε σεφτέ και παίρνει ψυχολογική δύναμη για τη συνέχεια. Ο Απόλλων Πειραιά Μοσχάτου δύσκολα θα την σώσει την φετινή παρτίδα.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ