Kροατία: Απουσιάζουν οι ρόλοι – Στοίχημα ο σεβασμός στα αποδυτήρια

Ένα 24ωρο απομένει για το πρώτο τζάμπολ του EuroBasket 2022, που αναμένεται κυριολεκτικά καυτό! Ο θεσμός επιστρέφει μετά από απουσία 5 χρόνων και οι ομάδες που κρυφοκοιτάζουν το χρυσό μετάλλιο ή έστω μια θέση στο βάθρο είναι πολλές, με την εθνική μας φυσικά να βρίσκεται στο κόλπο με “χοντρές” πιθανότητες. Ή μήπως όχι; Ποιες είναι οι άλλες ομάδες, που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον δρόμο για την κορυφή; Ποιες είναι οι ομάδες που μπορούν να αποδειχθούν οι “βόμβες” της διοργάνωσης και ποιοι είναι παίκτες που αναμένεται να ξεπεταχτούν από το πουθενά και να κάνουν γνωστό το όνομά τους; Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Kροατία

Μια ακόμα μπερδεμένη ομάδα, που ψάχνεται. Ποιος ξεχνάει το κάζο της στο περσινό προολυμπιακό τουρνουά; Η Κροατία έχει ταλέντο, έχει βάθος, έχει προσωπικότητες, όμως δεν έχει κατανεμημένους ρόλους και αρχές στο παιχνίδι της και για αυτό τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί ούτε καν να φλερτάρει με τις μεγάλες διακρίσεις, παρά το γεγονός ότι διαθέτει ταλέντο. Το νατουραλιζέ διαβατήριο δόθηκε στον Jaleen Smith της ALBA, διότι πολύ απλά δεν υπήρχε άσος και ο Smith έχει την πολύ δύσκολη δουλειά να μοιράσει το παιχνίδι σε Bojan Bogdanovic, Maro Hezonja, Dario Saric και Ivica Zubac. Η παρουσία του Simon από τον πάγκο θα είναι πολύ σημαντική, καθώς ο βετεράνος Point Forward φέρνει εμπειρία και σίγουρα χέρια. Ο Damir Mulaomerovic ως ένας ακόμα νέος ελπιδοφόρος τεχνικός από την “ακαδημία” του Obradovic έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του και σίγουρα στην κορυφή της λίστας του έχει την ιεραρχία και το σεβασμό στα αποδυτήρια. Για να δούμε.

Το αστέρι: Φυσικά ο Bojan Bogdanovic. Παίκτης με αποδεδειγμένη ποιότητα, που καθαρίζει παιχνίδια στο NBA και κολλάει ασταμάτητα 20άρες, ανεξάρτητα από το ποιον έχει απέναντί του. Θα μπορέσει όμως να μη λυγίσει στα δύσκολα;

Η αποκάλυψη: Ο Roko Prkacin, γιος του άλλοτε ψηλού του ΠΑΟ, Nikola Prkacin, έχει εντυπωσιάσει στα φιλικά προετοιμασίας. Έχει τα φόντα για μια μεγάλη καριέρα και πριν “σπουδάσει” στη σχολή του Reneses στη Χιρόνα, έχει μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συστηθεί το ευρωπαϊκό κοινό!

Eπιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ