Επεισόδιο «Nedovic»: Γιατί δεν πιστεύουμε αυτά που διαβάζουμε

Παρά τη πεισματική μας επιμονή για σκοπιά στην ρομαντική πλευρά του αθλητισμού, διατηρούμε την ίδια ώρα την επαφή με την πραγματικότητα, η οποία είναι σκληρή καθώς περιστρέφεται γύρω από το κέρδος.

Το σημερινό θέμα Nedovic, όσο και αν θέλουμε να θεωρούμε ότι είναι απρόσμενο και ξαφνικό, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν «σκιές» που θέλουν φως. Εμείς δεν έχουμε το φακό, αλλά μπορούμε με επιχειρήματα να ισχυριστούμε ότι υπάρχει λογική σε αυτή την εξέλιξη.

Αρχικά, αξίζει να επισημανθεί ότι το «The Momentum.gr» έκανε ειδική αναφορά στις συνέπειες της πρόσληψης Radonjic (διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά) στον πάγκο των πράσινων για τον Nemania.

Χαρακτηριστικά, είχαμε αναφέρει στις 30/6 το εξής: «Μερικά χρόνια πριν, όταν ο Σέρβος επέστρεφε από το NBA και τους Warriors, ο coach δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Βελιγράδι, με τον παίκτη να καταλήγει στη Valencia και το EuroCup. Ο λόγος ήταν το ότι αφενός ο Radonjic δεν βασίζεται τόσο πολύ σε Combo Guards, που θέλουν αρκετά την μπάλα για προσωπική φάση, όπως ο Nedovic (θυμηθείτε φέτος το πώς έπαιζε με τον Hollins ή πριν δυο χρόνια στη Βαυαρία με τον Koponen) και αφετέρου η επιρρέπεια σε τραυματισμούς σου “Neda” που κάθε χρόνο τον υποχρεώνει να χάνει έναν σημαντικό αριθμό παιχνιδιών».

Στο σήμερα

Ας τεκμηριώσουμε τη δυσπιστία ως προς την έξωθεν μαρτυρία

Αρχικά, το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ήταν μεγάλο και προφανώς θέλουν να φέρουν έναν καλύτερο παίκτη με τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν.

Δεύτερον, ο Misko που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Αστέρα χωρίς coach, αλλά φροντίζει άμεσα να του φέρει έναν High level παίκτη…

Επίσης, ο Radonjic αλλά και ο Πεδουλάκης θέλουν στο ‘2’ παίκτη να έχει κάθετο παιχνίδι (slasher) και καλό στο 1-1. Ο Nedovic δεν ήταν τέτοιος. Επίσης θέλουν 3nD πλάγιο και με τον Nedovic μπερδεύεται λίγο το πράγμα.

Τέλος,  θέλουν 4άρι που να μην είναι μεγάλο όνομα, ώστε να μην πάρει τα χοντρά λεπτά συν έναν παίκτη στο 3/4 είτε στο 5/4, ώστε να μείνει ανοιχτό παράθυρο εξέλιξης στον Μαντζούκα. Το κρατάμε αυτό.

ΥΓ: Δεν είμαστε λάτρεις της συνωμοσιολογίας, αλλά αντιμετωπίζουμε με σκεπτικισμό το όλο θέμα, τεκμηριώνοντας τον ισχυρισμό μας

Επιμέλεια: Outsider

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ