«Φωτιές» της Marca στην αποπομπή Laso – Τι είπαν οι γιατροί

Ένας πραγματικός χαμός επικρατεί στο «επεισόδιο» Real – Laso με την αποπομπή του τελευταίου να μην χαρακτηρίζεται από απόλυτη ειλικρίνεια και σεβασμό.

Αυτό γιατί, ενώ όλοι είχαμε μείνει με την εντύπωση πως η Ρεάλ ήθελε να προστατεύσει τον coach. Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας Marca αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι εξέδωσαν την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του 55χρονου τεχνικού μόλις δύο ώρες αφού είχε επισκεφτεί τον καρδιολόγο του, ο οποίος μάλιστα του έδωσε το «ΟΚ» για να καθίσει κανονικά και πάλι στον πάγκο της Ρεάλ!

«Είναι σε τέλεια κατάσταση για να κοουτσάρει οποιαδήποτε επαγγελματική ομάδα από εδώ και πέρα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του γιατρού που παρακολουθεί τον Laso, με το δημοσίευμα να μην μένει εκεί.

Παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας δεν εξέτασε ποτέ τον πετυχημένο προπονητή μετά το έμφραγμα που υπέστη, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για την πορεία της υγείας του και μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να έρθει σε επικοινωνία με τον καρδιολόγο που παρακολουθεί από την πρώτη μέρα τον 55χρονο προπονητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ