Εσκα: Συζήτηση για τις προκηρύξεις 2022-23 – Η πρόταση για την άνοδο στην Γ΄Εθνική

Μια σειρά ενδιαφέρων θεμάτων αναπτύχθηκε στο ΔΣ της Έσκα που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στο πρωτάθλημα της Α΄ Εσκα και συγκεκριμένα τον πληθυντικό αριθμό της ανόδου.

Σύμφωνα με τον Α’ Αντιπρόεδρο Φώτη Τσώνη, είναι άδικο για την Ένωση, η οποία απαρτίζεται από 180 σωματεία-μέλη, να προκύπτει άνοδος μόνο για μία ομάδα, καθώς οι υπόλοιπες Ενώσεις αποτελούνται από πολύ λιγότερες ομάδες. Αποφασίστηκε από το Δ.Σ να κατατεθεί αίτημα προς την Ομοσπονδία ώστε κατ’ εξαίρεση για την Ε.Σ.Κ.Α να υπάρχει άνοδος δύο (2) ομάδων στην Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως ισχύει έως τώρα.

Για τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ένωσης

Σχετικά με το Πρωτάθλημα της Γ’ Ανδρών, υπήρξε πρόταση ώστε να γίνουν μπαράζ μεταξύ των 2ων και 3ων κάθε ομίλου για την 4η θέση ανόδου, και το θέμα να συζητηθεί εκ νέου σε επόμενη συνεδρίαση.

Αργότερα τον λόγο έλαβε το μέλος του Δ.Σ και Επικεφαλής της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε για τις εισηγήσεις της Επιτροπής για τα Πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων. Για τα Πρωταθλήματα Α ́, Β’ κατηγορίας Κορασίδων και Α’ Νεανίδων, η εισήγηση της Επιτροπής είναι να διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα σε δύο (2) ομίλους των επτά (7) ομάδων. Για την εισήγηση αυτή αντίρρηση είχαν η ταμίας Ελισσάβετ Χατζηαγγελή- Φάσουρα και το μέλος Κατερίνα Θειακού- Σπίνου και ανέφεραν ότι θα επανέλθουν με έγγραφη πρόταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ