Γενικός Αρχηγός Φοίνικα Πειραιά: Με αυτά τα κριτήρια θα συνεχίσω με την ομάδα στην Γ΄Εθνική

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γενικός Αρχηγός του Φοίνικα Πειραιά, Παναγιώτης Αθανασόπουλος (Διαβάστε ΕΔΩ δηλώσεις του το καλοκαίρι του 2021) στον «αέρα» του ΕΟΚ WebRadio και στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Ο Φοίνικας Πειραιά το βράδυ της Δευτέρας (9/5) εξασφάλισε και μαθηματικά (τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄Ανδρών της Εσκανά) την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο κ. Αθανασόπουλος περιέγραψε την κατάσταση που βρήκε στην ομάδα πριν αναλάβει τις τύχες του αντρικού τμήματος. Αναφέρθηκε στο πλάνο που είχε θέσει από το καλοκαίρι του 2018, την φετινή προσπάθεια της ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Εσκανά αλλά και την δική του φιλοσοφία σχετικά με τον σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας ενός σωματείου.

Σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «Η επόμενη μέρα εξαρτάται από την υποστηρικτική διάθεση όλων των παραγόντων της ομάδας αλλά κυρίως από την κουλτούρα του σεβασμού, της αγάπης και της πραγματικής προσφοράς που θέλουμε να έχουμε όλοι ως κοινή γραμμή. Αν ακολουθηθούν αυτά τα κριτήρια που ξεκινούν από τις ακαδημίες μέχρι το αντρικό από όλους στο σύλλογο, τότε θα παρατείνω και εγώ προσωπικά την ενασχόλησή μου στην ομάδα. Σε αυτή τη φάση, βρισκόμαστε στο στάδιο της διερεύνησης αυτών των προθέσεων»

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού

Επιμέλεια ηχητικού: Αντώνης Κάτσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ