O προγραμματισμός της παρέλασης

Με αμείωτο ρυθμό προχωρούν σε αλλαγές προσώπων οι περισσότερες ομάδες της ελληνικής Basket League.

Αναφορικά με τους πάγκους, Πανιώνιος και ΠΑΟΚ ακολούθησαν τον Ιωνικό Νικαίας.

Ειδικότερα, παρελθόν αποτελεί από χθες (29/10) ο Κώστας Φλεβαράκης (ΠΑΟΚ) καθώς και αρκετό καιρό πριν ο Γιάννης Λίβανος από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Για τον Ολυμπιακό τα είπαμε χθες.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα. Η τελευταία ήττα από το Ρέθυμνο, σταγόνα στον ωκεανό των αγωνιστικών προβλημάτων της ομάδας.

Αρκεί μόνο η αντίδραση του Τολιόπουλου προς τον προπονητή του, για να «πιάσουμε» το κλίμα της Ένωσης. Θέμα αλλαγής προπονητή δεν τίθεται αυτή τη στιγμή, καθώς είναι δεδομένη η πίστη του Μ. Αγγελόπουλο για τις ικανότητες του κ. Παπαθεοδώρου.

Η αντίδραση θα επέλθει μέσω της αλλαγής παιχτών, με τα σενάρια της ονοματολογίας να γεμίζουν τα δελτία Τύπου της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Το ζήτημα είναι όμως ότι δεν έχουν συμπληρωθεί καλά- καλά δύο μήνες από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων και η πίστωση χρόνου αγνοείται.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά η πίεση και η λυσσαλέα μάχη για το θετικό αποτέλεσμα επιδρούν αρνητικά στην απόδοση των στελεχών των ομάδων.

Βέβαια, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το νόημα του προγραμματισμού που δίνει κάθε ομάδα στις επιλογές της. Κρίνουμε με βάση αυτό που βλέπουμε και επειδή η ενσυναίσθηση είναι σε υψηλό επίπεδο, μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα.

Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ