Δεν προχώρησε του ψηλού στον Φοίνικα Πειραιά

Αποτελούσε μια νέα πρόκληση για την ομάδα του Φοίνικα Πειραιά, στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, η ολοκλήρωση ενός πραγματικού μπαμ στη θέση «5» που εξεταζόταν εδώ και καιρό.

Μετά την κίνηση με τον Νίκο Πέττα, ο σύλλογος είχε δείξει τις προθέσεις του να «οχυρωθεί» και στους ψηλούς. Αν γινόταν το συγκεκριμένο deal, οι μεταγραφές του καλοκαιριού θα θεωρούνταν πολυτέλεια. Παράλληλα, υπηρετώντας το αίσθημα δικαίου, η αναφορά μας ήταν γενική και αόριστη, καθώς είχαμε γράψει «Η ομάδα έχει χτυπήσει την πόρτα εξαιρετικού αθλητή ο οποίος αγωνίζεται στην θέση «5», και πρωταγωνιστεί σε ομάδα εθνικών κατηγοριών. Παράλληλα, έχει έντονο και πετυχημένο πέρασμα από τα σαλόνια της Basket League κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει καριέρας του».

Ο λόγος που ακολουθήσαμε το συγκεκριμένο ύφος γραφής ήταν πως δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε την μπασκετική ηρεμία του εν λόγω αθλητή και ειδικά σε μια περίοδο, που οι υποχρεώσεις της τωρινής του ομάδας είναι πρωταγωνιστικές και υψηλές. Δεν συγκεκριμενοποιήσαμε την κατηγορία, καθώς οι καλοί ψηλοί είναι μετρημένα κουκιά και λαμβάνοντας υπόψη την συμφωνία με τον Νίκο Πέττα, η κίνηση στο «5» ήταν αντίστοιχου επιπέδου και βεληνεκούς.

Η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πορευτεί ως έχει στην front line με Μουρίκη και Στέφο.

Η νέα μεταγραφή

Αντ΄ αυτού η ομάδα ενισχύθηκε με τον Άγγελο Σπανάκο. Ο 22χρονος αθλητής αγωνίζεται στη θέση του play maker και αποτελούσε γρανάζι του Ίκαρου Καλλιθέας (Γ΄Εθνική). Διακρίνεται για την αθλητικότητά του, την ορμή του και τον ευγενικό του χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ