Η ενδιαφέρουσα οπτική του Βατούτιν στον «απαγορευτικό» αυθορμητισμό

Ο Αντρέι Βατούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στο υπόλοιπο της σεζόν για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλώντας για την ενίσχυση της ομάδας, την κατάσταση που βρίσκεται αλλά και την αντίδραση της διοίκησης στα αποτελέσματα.

Το τελευταίο κομμάτι των αναφορών του μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και το παρουσιάζουμε, προκειμένου να πάρουμε και οι «απέξω» μια άκρως ενδιαφέρουσα οπτική στα γιατί των αντιδράσεων από τις διοικήσεις τέτοιων συλλόγων.

«Ταυτόχρονα, αξίζει να καταλάβουμε ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να ζήσει για μια μέρα και να ενεργεί παρορμητικά, οι όποιες ενέργειες πρέπει να είναι λογικές και υπολογισμένες τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο. Πίσω από τις κραυγές ένα λαμπρό μέλλον δεν θα εμφανιστεί από μόνο του, πρέπει να το δημιουργήσουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν υπάρχει μάγος που θα έρθει και θα εγγυηθεί ότι θα λύσει όλα τα θέματα.

Η ομάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, να καταλάβει ότι δεν υποφέρει μόνο ο σύλλογος από τέτοια αποτελέσματα, αλλά και η φήμη των ίδιων των παικτών. Αυτό είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας, μπορούμε να χάσουμε, αλλά πάντα στον αγώνα.

Είναι απαραίτητο το ίδιο το αίσθημα απελπισίας για το οποίο μίλησα να είναι μόνο μια προσωρινή αντίδραση στο αποτέλεσμα. Αν κάτι «αποτύχει ξανά», δεν είναι τρομακτικό. Είναι τρομακτικό όταν «δεν θέλω να προσπαθήσω άλλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ