Όταν ο Μπαρτζώκας έπαψε αγάπη να θυμίζει… – Βίντεο

Τελικά η ίδια η ζωή έχει μεγαλύτερη φαντασία από εμάς τους ίδιους. Δεν πρόκειται για θεωρία ούτε για μια απλή γενίκευση. Η καθημερινότητα όλων αλλά και των γύρων μας, τρανή απόδειξη. Και αναμφισβήτητα ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να απουσίαζε από τη συγκεκριμένη εξίσωση του χρόνου και των συγκυριών.

Οι πρωταγωνιστές της ιδιαίτερης αυτής συγκυρίας λοιπόν είναι ο Ολυμπιακός και ο Γ. Μπαρτζώκας. Σαν σήμερα, στις 9 Οκτωβρίου 2014 οι δύο αυτοί οργανισμοί ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Αιτία για τη νέα εκείνη πραγματικότητα, ο αποκλεισμός της ομάδας του Πειραιά από τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η αλήθεια ήταν πως το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν καθαρή αυτοχειρία του Ολυμπιακού, δεδομένων των πολλών απουσιών των «πράσινων» αλλά και της τροπής που είχε το παιχνίδι. Μια μέρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό, ο coach υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία έγινε αποδεκτή.

Πέντε χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονικής περιόδου, ο Γ. Μπαρτζώκας είναι ο διακαής πόθος της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Έπειτα από την αποπομπή του Μπλατ, φαντάζει ως η ιδανικότερη λύση, που θα βάλει τον Ολυμπιακό στις σωστές ράγες αλλά και στη θέση που του αξίζει. Σε αυτή των στοιχειωδών αγωνιστικών επιδιώξεων και διεκδικήσεων.

Περισσότερα σχόλια επ’ αυτού και το κεφάλαιο Ντέιβιντ Μπλατ θα γίνουν λίαν συντόμως από το «The Momentum.gr» αλλά προς το παρόν όλοι μας θαυμάζουμε το μεγαλείο των εκπλήξεων που μπορεί να επιφυλάσσει στον καθένα μας η ίδια η ζωή.  Εναλλαγή καταστάσεων και συναισθημάτων με τα ίδια πρόσωπα κάτω από διαφορετικές προϋποθέσεις και τον χρόνο ρυθμιστή των πάντων.

Τελικά η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια!

Δείτε ΕΔΩ το τελευταίο λεπτό του αγώνα

Επιμέλεια κειμένου: Σπύρος Κόγκας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ