Bayern Munich: Παλιοί γνωστοί…

Η σεζόν στη EuroLeague πλησιάζει μέρα με τη μέρα και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμες για το πρώτο Jump Ball.

Η σελίδα μας θέλει, πριν δώσει τα δικά της Power Rankings για τη νέα σεζόν, να αξιολογήσει και να βαθμολογήσει τη στελέχωση των 18 μονομάχων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η βαθμολογία μας δεν αφορά οπωσδήποτε την ποιότητα του ρόστερ, όσο τη λειτουργικότητα, τη συμβατότητα, το τι μπορούσε η κάθε ομάδα να προσεγγίσει με βάση το διαθέσιμό της μπάτζετ και ασφαλώς το πόσο δύσκολο ή όχι ήταν το έργο που είχε να διεκπεραιώσει.

Μετά το τεράστιο μπαμ της την περασμένη σεζόν στη διοργάνωση, που όμως δεν συνδυάστηκε με τον τίτλο στην BBL, η ομάδα του Andrea Trinchieri φιλοδοξεί να επαναλάβει τον περσινό της άθλο, στηρίζοντας το οικοδόμημά της σε νέα πρόσωπα με παρόμοια όμως χαρακτηριστικά. Τη θέση του φτεροπόδαρου Baldwin, παίρνει ο επίσης αέρινος Ognjen Jaramaz, που έρχεται από την Partizan και έχει συνεργαστεί ξανά με τον Trinchieri, ενώ στον άσο θα παίξει ο έτερος πρώην παίκτης του Αντρίκου στη Σερβία, Corey Walden, που έρχεται από μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα στον Ερυθρό Αστέρα. Τις μπάλες στο ζωγραφιστό και τα σουτάκια από το πλάι της ρακέτας που έπαιρνε πέρυσι ο Reynolds, φέτος η Bayern θα τα πάρει από τη θέση του PF και τους DeShaun Thomas και Augustine Rubit (επίσης πρώην παίκτης του Trinchieri στην Brose Bamberg). Σπουδαία κίνηση ο Darrun Hilliard, όπως επίσης και ο πολύπειρος και ικανότατος Othello Hunter, ενώ από το εγχώριο πρωτάθλημα προστίθενται οι Gavin Schilling (rebounding PF από την Braunschweig) και Andreas Obst (πολύ καλός σουτέρ από το τρίποντο σε διάφορες καταστάσεις από την Ulm). Πολλοί μαζεμένοι παίκτες στο ‘4’, που όμως μπορούν να πάνε άλλος στο ‘3’ και άλλος στο ‘5’, για να καλυφθεί και η απουσία του Paul Zipser, που κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια. Χρειαζόταν έναν ακόμα Guard με δημιουργία.


Έφυγαν: James Gist, JaJuan Johnson, Wade Baldwin, Jalen Reynolds, Dennis Seeley, David Kraemer, Diego Flaccadori, Robin Amaize, Matej Rudan, Sasha Grant.
Ήρθαν: DeShaun Thomas, Ognjen Jaramaz, Corey Walden, Othello Hunter, Joshua Obiesie, Marvin Ogunsipe, Darrun Hilliard, Gavin Schilling.
Βαθμολογία στελέχωσης: 8/10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ