Eρτέλ και Χάνγκα «κάρφωσαν» τον Σάρας

Την αιτία της απόφασής τους να αλλάξουν στρατόπεδο εξήγησαν οι Τόμας Ερτέλ και Άνταμ Χάνγκα. Οι δυο νυν αθλητές της Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησαν από την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας αιχμές για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την πλευρά του, ο Ερτέλ υπογράμμισε ότι: «Πέρασα δύσκολους μήνες μαζί με την οικογένειά μου. Δεν περίμενα ποτέ να ζήσω τέτοιες στιγμές, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Έγινε το καλύτερο για εμάς, καθώς αποτελεί όνειρο για κάθε επαγγελματία να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, ειδικά για την οικογένειά μου, με άσχημες στιγμές. Η Μπαρτσελόνα δεν με σεβάστηκε. Δεν άξιζα αυτή την αντιμετώπιση. Όμως, οφείλεις να μετατρέπεις οτιδήποτε αρνητικό σε θετικό. Ξεπέρασα όσα έγιναν και είμαι στο τέλειο μέρος πια».

Ο Άνταμ Χάνγκα δήλωσε ανοιχτά την προτίμησή του στον Πάμπλο Λάσο, λέγοντας ότι: «Όλοι οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Ο Πάμπλο Λάσο σου δίνει περισσότερη ελευθερία πάνω στο παρκέ. Ο Γιασικεβίτσιους είναι πιο αυστηρός και πρέπει να ξέρεις τον ρόλο σου. Με τον Λάσο μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερο το ταλέντο σου και μου αρέσει αυτό. Το απολαμβάνω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ