ΕΣΚΑΝΑ: Oι προκηρύξεις για τη Β’ και Γ’ Ανδρών

Γνωστοποιήθηκαν από την ΕΣΚΑΝΑ οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για την Β’ και Γ’ Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά την γνωστοποίηση των όσων θα ισχύσουν στην Α΄ Ανδρών (διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά), σειρά πήραν οι επόμενες κατηγορίες, οι οποίες θα κινηθούν στα ίδια δεδομένα με αυτά της περασμένης περιόδου.

Αναφορικά με τη Β΄ Ανδρών, σημειώνεται ότι οι τρεις πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου ανέρχονται στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών και υποβιβάζονται οι τέσσερις   τελευταίες ομάδες  του βαθμολογικού πίνακα της κανονικής περιόδου.

Σχετικά με τη Γ΄ Ανδρών, προβλέπονται δύο όμιλοι και η κλήρωση θα γίνει με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια.

Για την άνοδο, προβλέπεται το εξής:

Ο πρώτος κάθε ομίλου θα αγωνιστεί με τον τέταρτο του άλλου ομίλου αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας που τερμάτισε χαμηλότερα. Θα γίνουν 2 παιχνίδια και νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα έχει δυο νίκες ή θα υπερισχύει στο goal average.(παράταση στο δεύτερο παιχνίδι σε πιθανή ισοβαθμία).

Επίσης ο δεύτερος κάθε ομίλου θα αγωνιστεί με τον τρίτο του άλλου ομίλου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Οι νικητές  των αγώνων των άνω ζευγαριών  θα αναμετρηθούν πάλι με τα ίδια κριτήρια

 (νικ Α1-Β4 vs νικ Β2-Α3 ΚΑΙ  νικ Β1-Α4 vs A2-B3). Οι νικητές των αγώνων αυτών θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για την πρώτη και δεύτερη θέση( και οι δυο ομάδες ανέρχονται στην B΄ Κατηγορία)  και οι ηττημένοι αντίθετα με τα κριτήρια που έχουν θεσπιστεί από την αρχή (διπλοί αγώνες)  για την τρίτη και τέταρτη θέση (η τρίτη οδηγεί στη Β΄ Κατηγορία).

Ο τρίτος ανέρχεται στην Β΄, ενώ ο τέταρτος είναι πρώτος επιλαχών.  Την 5η και 6η θέση λαμβάνουν οι ομάδες που ηττήθηκαν στα ΄μπαράζ 2-3  λαμβανομένου υπόψη το πηλίκο νικών ηττών της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την προκύρηξη της Β΄Ανδρών

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά την προκύρηξη της Γ΄Ανδρών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ