Το σχόλιο του Προέδρου του Ερυθρού Αστέρα για το κασέ του Κέβιν Πάντερ

Στην μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ στην Παρτιζάν αλλά και τις υψηλές του πλέον οικονομικές απολαβές στάθηκε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, ο Νεμπόισα Τσόβιτς σχολίασε την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει σε αυτά τα χρηματικά ποσά.

«Όταν ο Πάντερ αγωνίστηκε για τον Ερυθρό Αστέρα (στο τέλος της σεζόν 2019/20), του δίναμε 30.000 δολάρια τον μήνα. Είχε μάλιστα συμβόλαιο 6 μηνών και τις δύο τελευταίες δόσεις δεν τις πληρώθηκε λόγω κορονοϊού.

Τώρα όμως υπέγραψε για 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο στην Παρτιζάν. Δεν θέλω να μιλήσω για μπάτζετ και να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε τέτοια ποσά. Δεν είμαστε η ΤΣΣΚΑ».

Τέλος, αξίζει να σχολιάσουμε ότι αυτή η εξέλιξη μαρτυρά την άνοδο του παίκτη και την νέα σελίδα στην καριέρα του. Το γεγονός ότι αποτέλεσε επιλογή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και οι αποδοχές του πήραν την ανιούσα, είναι αξιοσημείωτα στοιχεία μιας αναγνωρισμένης αγωνιστικής επιτυχίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ