Μπελίτσης στο Momentum: Άνθρωποι που με «αγαπούσαν», με αποκάλεσαν ψεύτη και αχάριστο

Η δράση στην φετινή χρονιά του ερασιτεχνικού αθλητισμού αγνοήθηκε λόγω της πανδημίας, με τον «πάγο» να μην έχει ξεκολλήσει ακόμα και σήμερα, λίγα 24ωρα πριν την έλευση του Ιούνη. Αυτό όμως δεν απαγόρευσε ροή της επικαιρότητας για τα αθλητικά σωματεία.

Στο πλαίσιο αυτής της συνθήκης, ο πρώην αθλητής του Μίλωνα, Γιώργος Μπελίτσης γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook μια δυσάρεστη προσωπική ιστορία που είχε με το ιστορικό σωματείο.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος εγγυήθηκε στον παίκτη την στήριξή του σε ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, κατόπιν συναίνεσης και επικοινωνίας μαζί του. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη, καθώς η διοίκηση δεν υλοποίησε την προφορική της δέσμευση, με αποτέλεσμα ο αθλητής να καλύψει μόνος του τις οικονομικές απαιτήσεις της εγχείρησης.

Το «The Momentum» ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μπελίτση, προκειμένου να μας περιγράψει τα συναισθήματά του για την εξέλιξη του εν λόγω θέματος αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα σε συναθλητές του, που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν παρόμοιας φύσης συμπεριφορές και νοοτροπίες.

1.Αρχικά, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον ώμο σου;

Ο ωμός μου έχει αποκατασταθεί πλήρως με απόλυτη επιτυχία και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό και τον φυσιοθεραπευτή μου που με πρόσεξαν και είναι δίπλα μου κάθε στιγμή.

2. Περίμενες να πάρει αυτήν την τροπή το συγκεκριμένο θέμα;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν περίμενα ποτέ να πάρει τέτοια τροπή, γιατί πίστευα σε αυτήν την ομάδα και μου είχανε δώσει υποσχέσεις κάποιοι ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζαν, αλλά στην ζωή πλέον πρέπει να τα περιμένεις όλα.

3.Ποια είναι η στάση των συμπαικτών σου;

Κάποιοι από αυτούς με έχουν πάρει τηλέφωνο για να με ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη γιατί τους έχουν παρουσιάσει ότι εγώ φταίω για όλα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν τους συμφέρει καθόλου. Οι υπόλοιποι δεν έχουν μπει καν στην διαδικασία να με πάρουν. Πρώην συμπαίκτες μου, μου έχουν σταθεί περισσότερο.

4. Ψυχολογικά πως το διαχειρίζεσαι;

Η ψυχολογία μου είναι σε περίεργη φάση από την άποψη ότι πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο 3 χρόνια με χαρές και λύπες. Άνθρωποι που έλεγαν ότι με «αγαπούσαν», μου φέρθηκαν τόσο άσχημα και έφτασαν στο σημείο να με αποκαλέσουν αχάριστο και ψεύτη.

5. Η δική σου συμβουλή στους αθλητές που έρχονται αντιμέτωποι με αντίστοιχες συμπεριφορές

Η συμβουλή μου είναι να μην φοβάστε και να μην τους αφήνετε ατιμώρητους, γιατί αυτές οι ομάδες εκεί πατάνε. Στο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει κανείς αυτά τα θέματα. Εγώ έκανα την αρχή. Μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται όσο σας έχουν ανάγκη και μετά να σας πετάνε στα σκουπίδια.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ