Δωρεάν προπονητικά σεμινάρια για… περίεργους

Η πλειοψηφία των συνεντεύξεων Τύπου πάντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκομένους του αθλήματος που καταπιανόμαστε.

Το Final 4 της Κολωνίας για την Euroleague έχει στρέψει όλα τα βλέμματα και πριν από λίγη ώρα οι προπονητές των τεσσάρων υποψηφίων της κούπας, έκαναν ακόμη πιο ορατές της ομορφιές του μπάσκετ με βάση τα όσα δήλωσαν.

Σας παραθέτουμε μερικές από τις τοποθετήσεις των πρωταγωνιστών, που χάιδεψαν την δική μας ευαίσθητη πλευρά! Σίγουρα δεν παίζουμε Ευρωλίγκα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς το μέγεθος του ασύλληπτου αυτού αγωνιστικού επιπέδου.Αυτό όμως δεν μας απαγορεύει την πρόοδο στην σκέψη και την νοοτροπία, ακούγοντας και μελετώντας τους κορυφαίους.

Αταμάν

«Όλοι απολαμβάνουν το στυλ μας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό όμως για να κερδίσουμε. Παίζουμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλούς παίκτες. Ελπίζω να παίξουμε καλά. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο λεφτά. Είναι και το να απολαμβάνεις τις στιγμές».

Ιτούδης

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αναμορφώσει την ομάδα μετά τη φυγή του Μάικ Τζέιμς: «Καλύτερα να φέρω τον Κλάιμπερν να απαντήσει. Όταν έχω τέτοιους παίκτες μπορώ να αναδομήσω μια ομάδα. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι εφικτό. Πιστεύουν στην ομάδα και είμαι περήφανος γι αυτό. Όταν έχεις τέτοιες δυσκολίες και βρίσκεις λύσεις εκ των έσω τότε αξίζει μπράβο. Ο Ουίλ Κλάιμπερν και οι άλλοι παίκτες της ΤΣΣΚΑ τα κατάφεραν και γι αυτό πρέπει να αναφερόμαστε σε όσους βρίσκονται εδώ».

Σάρας

Για τη μεγάλη διαφορά με το πρώτο Final 4 με την Ζαλγκίρις, με το τώρα: «Πιέζω και εγώ τον εαυτό μου την ίδια στιγμή και μαζί την ομάδα. Το ίδιο έκανα και στη Ζαλγκίρις. Μπορεί να ήμασταν αουτσάιντερ στο Βελιγράδι, αλλά πηγαίναμε με το σκεπτικό να το κατακτήσουμε. Υπήρχαν σπουδαίες ομάδες. Δεν αλλάζει κάτι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο».

Μεσίνα

Για την παρουσία του στο Final Four με την Αρμάνι και την ταμπέλα του αουτσάιντερ: «Το να είσαι εδώ με μία ομάδα της χώρας σου είναι πολύ σημαντικός. Αλλά και με την ΤΣΣΚΑ εκπροσωπούσαμε ένα έθνος. Στο παρελθόν ήμουν πάντα το φαβορί με τις ομάδες μου, τώρα δεν περιμένουν πολλοί να κερδίσουμε. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά όμως. Είναι φανταστικό για μένα, το διασκεδάζω πολύ. Δίνω μεγάλη αξία στο ταξίδι μέχρι εδώ, στην δουλειά, στη συνέπεια. Το να είμαστε εδώ είναι κάτι σαν επιβράβευση για εμάς. Είμαι χαρούμενος. Μπορεί να είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου σε Final Four, θέλω να το απολαύσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ