NBA: Διαχωρισμός εξεδρών για εμβολιασμένους και μη φιλάθλους

Εικόνα από το άμεσο μέλλον ήταν αυτή που αντικρύσαμε από τα social πριν δυο μέρες στο Madison Square Garden για τον πρώτο αγώνα των Νικς στα playoffs μετά από οκτώ χρόνια.

Οι Νικς αντιμετώπισαν τους Χοκς, αλλά το ενδιαφέρον συγκέντρωσαν οι εξέδρες. Συγκεκριμένα, η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες ήταν λιγο διαφορετική από αυτά που ξέραμε προ Covid.

Όχι βέβαια ότι θα περιμέναμε τα ίδια πράγματα, αλλά η διαφορά είναι αξιοπρόσεκτη και σημαντική.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι τα γήπεδα στο NBA έχουν ανοίξει τις πύλες τους στο φίλαθλο κοινό. Στον αγώνα των Νικς, περίπου 15.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο 25.000 θέσεων γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το CBS New York, το μεγάλο ποσοστό φιλάθλων, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γήπεδα του ΝΒΑ, οφείλεται στο ότι οι Νικς φρόντισαν να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους για όσους είναι εμβολιασμένοι και προσήλθαν με τα πιστοποιητικά τους, αλλά και για τα παιδιά που έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι κατέλαβαν κάτι παραπάνω από τις μισές εξέδρες, ενώ οι υπόλοιπες διατέθηκαν για τους μη εμβολιασμένους φιλάθλους, που κάθονταν με αποστάσεις μεταξύ τους τηρώντας κανονικά τα μέτρα που προβλέπονται και στα άλλα γήπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ