Γκρινιάρης: Έχω την τύχη οι φίλοι μου να είναι και συμπαίκτες μου – Στόχος η παραμονή

Για την διαχείριση του νέου lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά και τα όσα καλείται να προσέξει κάθε αθλητής αυτή την περίοδο της αγωνιστικής απραξίας, μίλησε ο «εγκέφαλος» του Τελεθριακού, Γιάννης Γκρινιάρης, στο «The Momentum.gr»

Παράλληλα, ο αθλητής του συλλόγου της Ιστιαίας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας ενώ έκανε και την εκτίμησή του για επιστροφή στους αγωνιστικούς ρυθμούς το νέο έτος.

Γιάννη, πώς βιώνεις εγκεφαλικά και ψυχολογικά το νέο αυτό lockdown;

Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Σίγουρα με έχει επηρεάσει και κουράσει αυτή η κατάσταση αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο από το να δείξω υπομονή.

Εσύ προσωπικά ακολουθείς κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής;

Δεν μπορώ να σου πω ότι κάνω κάτι συγκεκριμένο σαν πρόγραμμα γυμναστικής αλλά σε καθημερινή βάση κάτι θα κάνω. Είτε θα πάω σε μια μπασκέτα ανοιχτού χώρου να κάνω κάποια σουτάκια είτε κάποια άλλη φορά θα πάω να τρέξω μόνος η κάποιο τένις, μιας και τα έχουν ανοιχτά τα γήπεδα αυτά όποτε σου επιτρέπουν να παίξεις. Άλλωστε οφείλουμε να είμαστε σε κάποιο καλό επίπεδο έως ότου ανοίξουν τα γήπεδα.

Προσέχεις λίγο περισσότερο την διατροφή σου αυτό το διάστημα;

Θέλοντας και μη πρέπει να το κάνω. Άλλωστε δεν έχω και πολλά περιθώρια να αφήσω τον εαυτό μου να πάρει πολλά κιλά γιατί έχω έτσι και αλλιώς κάποια κιλά παραπάνω (γέλια).

Πώς βλέπεις να εξελίσσονται τα πράγματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

Θέλω να πιστεύω ότι με το νέο έτος θα αρχίσουμε σιγά σιγά να επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Μαζί και τα γήπεδα που πιστεύω έχουν λείψει σε όλους μας .Όποτε θεωρώ με το νέο έτος ότι θα μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο στόχος του Τελεθριακού τη φετινή χρονιά;

Ο στόχος μας είναι καθαρά η παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με παρά πολύ καλές ομάδες και πολλούς και αξιόλογους παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Έχεις τακτική επικοινωνία με τους συναθλητές σου;

Ναι μιλάω σε καθημερινή βάση. ‘Έχω την τύχη οι φίλοι μου να είναι και συμπαίχτες μου, οπότε η τριβή μου μαζί τους είναι μόνιμη και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας ([email protected])

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ