Μπασκετική ραψωδία του Τελεθριακού στην Καλλιθέα

«Διπλό» που θα ζήλευε η μισή κατηγορία πανηγύρισε ο Τελεθριακός στην έδρα του Ικάρου Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ειδικότερα, η ομάδα της Ιστιαίας αντιμετώπισε στα ίσα έναν εκ των βασικών διεκδικητών της ανόδου της κατηγορίας, ανατρέποντας τα θεωρητικά προγνωστικά για το σημερινό αποτέλεσμα.

Αν και βρέθηκε να χάνει με 11 πόντους στο τέλος του γ΄ δεκαλέπτου (50-39), η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και εκμεταλλευόμενη την νευρικότητα και αστοχία των γηπεδούχων, κατάφερε με το «τετράποντο» σουτ του Μητσιμπόνα  και την αυταπάρνηση των υπολοίπων να φύγει με την τεράστια αυτή νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι προπονητικό δίδυμο στην ομάδα της Ιστιαίας θα είναι ο Γιάννης Τσαούσης με άμεσο συνεργάτη τον Μάκη Φώτου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε το The Momentum.gr από τη σημερινή άκρως ενδιαφέρουσα μπασκετική μάχη.

Οι πόντοι

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-15, 30-29, 50-39, 60-62

ΙΚΑΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Παύλος-Κεφαλίδης): Κούτουλας 5, Ιωακειμίδης 11 (3), Χνάρης, Λαμπρόπουλος 5 (1), Μούτσα, Περσίδης, Βλασσόπουλος 13 (1), Τσαγγαράκης 7 (1), Κουκουνιάς 7, Μπάμπε, Αγγελής, Αδαμόπουλος 12.

ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Τσαούσης-Φώτου): Μέτα, Πανταζής 5, Μαυροζούμης, Γκρινιάρης 19, Παπαθανασίου, Μητσιμπόνας 11 (2), Τσιριμώκος 6 (1), Γκιζόγιαννης 14 (1), Ματάκιας, Κιαπέκος 7.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Φωτογραφικό υλικό: Αλεξάνδρα Τόμπρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ